Villa fra EDC

Skinnerup Mark 3, Skinnerup

7700 Thisted

1.895.000 kr.

7/6 rum, 280 m²

Ejendom med ugeneret beliggenhed.

Når dejlige Thy for alvor folder sig ud med sine vidtstrakte landskaber og små, snoede landeveje, er man nødt til at overgive sig. Netop naturen får I tæt på med denne rummelige og nydeligt opdaterede ejendom, som tilmed ligger kun en håndfuld kilometer fra Thisteds byskilt.

Hvis I er en pladskrævende familie med behov for de ekstra kvadratmeter, er huset på Skinnerup Mark 3 i særdeleshed et kig værd. Det samme gælder den selvstændige eller jer, der prioriterer leverum, frirum og hjerterum.

Huset er nemlig ikke alene velholdt med sine vandskurede facader og nyt tag med tilhørende ny tag­kon­struk­tion, men med et boligareal på 280 m2 er der god plads til jer selv og de mindste, uanset alderstrin. I får endda nyttige ud­huskva­drat­me­ter i form af en integreret garage med støbt gulv og værksted, så her må I virkelig lægge jer i selen, hvis I skal løbe tør for plads og muligheder.

Hvor ejendommen udadtil charmerer med et tidløst udseende, kvitterer boligen ved at være flot opdateret og velindrettet. Ved ind­gangs­par­ti­et er der åbnet op til kip, så I bliver altid budt velkommen hjem af boligens lyse, åbne atmosfære. Kvadratmeterne fordeler sig på et omfangsrigt stueplan og en fin førstesal. Fra reposen er der adgang til 2 værelser og videre adgang til et lyst badeværelse med indstøbt håndvask og et lækkert hjørnebadekar. I finder også et stort disponibelt rum og et særdeles rummeligt soveværelse med udgang til en altan.

I stueplan har I yderligere tre værelser plus et badeværelse med hvidt inventar, glasbruseniche og moderne, askegrå klinker. Mod vest ligger op­holds­om­rå­der­ne, som består af en stue og et stort køkken-alrum blot adskilt af et sæt franske døre. Bryggerset ligger centralt i huset, og dét vil I sætte pris på, når olieplettede overalls og mudrede dynejakker skal ekspederes.

Grunden er på knap en halv hektar, og til alle sider omkranses den af marker. Dermed er privatlivet i top, når I sniger jer til en middagslur i solsengen på terrassen. Skal familien udvides med høns, kaniner eller nysgerrige gårdkatte, får I pladsen til det, og de mange træer giver ly for vinden og skygge for solen, når som­mer­tem­pe­ra­tu­ren når sit maksimum.

Den korte, favorable afstand til Thisted tilbyder det bedste fra begge verdener, så lad os arrangere en fremvisning for jer og find ud af, om dette er jeres fremtidige hjem.

Find ikke fejl, find en løsning

For mig er der ingen problemer - kun udfordringer. Alt kan som hovedregel løses med flid og arbejdsomhed.

Peder Kongsgaard

Salg & Vurdering

pko@edc.dk97 92 37 00EDC Hanne & Hugo Larsen