Villa fra EDC

Skærshøjvej 4, Flovlev

7790 Thyholm

395.000 kr.

4/2 rum, 176 m²

Hyggelig flexbolig på landet!

Skærshøjvej 4 er beliggende på landet med flot udsigt over landskabet og i gåafstand til vandet - der er kort afstand til ind­købs­mu­lig­he­der og skole i den hyggelige by Hvidbjerg, som er kendetegnet for at have et godt lokalsamfund. Her kan I bo i fredelige omgivelser, hvor såvel hjemmet som naturen indbyder til afslapning fra en travl hverdag.
Med flexbolig tilladelsen bestemmer I selv, om I vil flytte permanent til Thyholm eller nyde jeres ferie og andre fridage der.

Huset har et boligareal på 176 kvm. samt et grundareal på 1.202 kvm. Huset er opført i 1882, men er løbende moderniseret - og fremstår i dag mere nutidigt.

Hjemmet er indrettet med dejlige og lyse opholdsrum, bestående af køkken – alrum og rummelig vinkelstue. Fra stuen er der adgang til et værelse. I forbindelse med entreen ligger endnu et værelse. som i dag bliver brugt som ekstra bryggers. Lyst badeværelse med bruseniche. Den gode 1. sal er indrettet med et stort værelse og en dejlig stue – samt et disponibelt rum til opbevaring, eller der kan laves et walk in closet.
Den store have støder op til åbne marker.

Tag med os på fremvisning og se ved selvsyn de muligheder, som Skærshøjvej 4 byder på. Tilmeld dig en til en fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftaler vi en tid som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage.

Kast dig ud i det !

Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert.