Villa fra EDC

Lundgårdsvej 26, Lundgård

7850 Stoholm Jyll

1.745.000 kr.

5/3 rum, 204 m²

Flot beliggende landsted

Dette fine landsted finder man på Lundgårdsvej kun 4 km til Stoholm og 4,5 km til Mønsted. Er flot beliggende med marker omkring og i smukke og omgivelser.

Man kommer ind i en stor entré med masser af plads og endnu mere skabsplads. Der er endvidere et stort og flot badeværelse med kar og brus samt to gode værelser. Derudover er der en flot og lys stue med skøn udgang til haven og en flot udsigt over området. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet med Kvik elementer. I hele underetagen er der delvist udskiftet vinduer. 1. sal er ikke helt istandsat endnu, men her er der mulighed for, at man kan sætte sit eget præg. Er p.t. indrettet med to værelser.

Der er solceller og pillefyr.

Udover villaen er der udhus, som hænger sammen med villaen. Det indeholder fyrrum, hvor der er port i, så det er nemt at få piller ind og dernæst et stort udhus til opbevaring

Man får et dejligt landsted med få km til skole og indkøb.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Louise Kristensen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

lk@edc.dk30 33 10 0258 58 75 88EDC Poul Erik Bech