Villa fra EDC

Rolighedsvej 2, Jebjerg

7870 Roslev

675.000 kr.

4/3 rum, 172 m²
Åbent hus med tilmelding 26. jun. 10:00 - 17:00

Familievenlig bolig i hyggeligt kvarter

I et roligt villakvarter i den hyggelige landsby Jebjerg ligger dette velholdte etplanshus – perfekt til børnefamilien, der ønsker at bo tæt på natur i en by med et livligt lokalsamfund og alle hverdagens nødvendigheder, såsom skole og ind­købs­mu­lig­he­der. Indenfor vil I finde en velindrettet bolig med gode, lyse rum. Når I træder ind i boligen, vil I først og fremmest blive mødt af en fin og praktisk entré/bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og håndvask, der gør det nemt og bekvemt at håndtere jeres daglige gøremål. Her kan I hænge det våde tøj, stille de mudrede støvler og ordne vasketøjet. Der er også plads til at opbevare ren­gø­rings­mid­ler og støvsuger, så de ikke skal fylde i resten af hjemmet. Huset byder på tre komfortable værelser og et rummeligt, lyst fli­se­ba­de­væ­rel­se med bruseniche. Det charmerende køkken i romantisk landlig stil sørger for rigelig plads til et spisebord, hvor I kan nyde godt af det fantastiske lysindfald fra det store sydvendte vindue, som skaber en varm og indbydende atmosfære til de små måltider. I vinkelstuen skaber det rummelige og åbne layout plads til både spisestue og opholdsstue, hvor I kan tilbringe tid sammen som familie, uanset om I spiser sammen eller slapper af i sofaen. Udenfor vil I finde en hyggelig, velplejet have med en pæn græsplæne, fine blomsterbede, et godt klatretræ, og et drivhus. Her er det en ren fornøjelse at ordne have, da den kun skal vedligeholdes. Derudover kan I dyrke jeres egne grøntsager, hvilket giver en ekstra dimension til måltiderne med friske råvarer. Haven byder desuden på en dejlig, overdækket terrasse, hvor I kan nyde den friske luft og de dejlige omgivelser i læ og ly for vind og vejr. Der er også en garage til parkering og opbevaring.

I det rolige villakvarter i Jebjerg ligger dette lyse og velholdte etplanshus, perfekt til børnefamilien, der ønsker nærhed til natur og et livligt lokalsamfund med skole og ind­købs­mu­lig­he­der. Indenfor finder I en praktisk entré/bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. De tre værelser og det store, lyse fli­se­ba­de­væ­rel­se tilbyder god plads og komfort. Det charmerende køkken i landlig stil har plads til spisebord og nyder fantastisk lys fra det sydvendte vindue. I vinkelstuen er der plads til både spise- og opholdsområde. Udenfor venter en hyggelig have med græsplæne, blomsterbede, klatretræ og drivhus. Der er også en overdækket terrasse og garage.

I det rolige villakvarter i Jebjerg ligger dette lyse og velholdte etplanshus, perfekt til børnefamilien, der ønsker nærhed til natur og et livligt lokalsamfund med skole og ind­købs­mu­lig­he­der. Indvendigt byder huset på en praktisk entré/bryggers, tre værelser og et rummeligt fli­se­ba­de­væ­rel­se. Det charmerende køkken og vinkelstuen tilbyder god plads til både spisning og afslapning. Haven, med græsplæne, blomsterbede, klatretræ og drivhus, samt en overdækket terrasse og garage, fuldender hjem

Fakta om Skive (44.739 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.493 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.859 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.354 kr./md.
Antal folkeskoler
16
Gns. klassekvotient
17,6

Oplysninger

Sagsnr.
78605826
Boligareal
172 m²
Vægtet areal
183 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
787 m²
Antal etager
1
Byggeår
1950
Ombygget
1972
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
1.148 kr.
Pris/m²
3.689 kr.
Pris
675.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
40 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
35.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.938 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.131 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Lokalkendskab er en af vores spidskompetencer!

Vi hos EDC Poulsen & Vester har tilsammen årtiers erfaring i faget og vi har i lang tid haft fornøjelsen af, at hjælpe mennesker på Sallingegnen og Fur videre i livet!

Anna Vestergaard

Ejendomsmægler, Indehaver, MDE

anna@edc.dkEDC Poulsen & Vester, Salling

EDC Poulsen & Vester, Salling

Næstildvej 1B, 7860 Spøttrup

786@edc.dk97 58 11 00