Villa fra EDC

Sallingsundvej 73, Roslev

7870 Roslev

580.000 kr.

6/4 rum, 162 m²

Charmerende ejendom og hyggeligt landsbyliv

Landsbyliv er fællesskab og masser af mulighed for selv at præge nærområdet. Det er naturskønt, fredfyldt og alligevel hver­dags­ven­ligt, fordi der aldrig er langt til noget – heller ikke de andre. Roslev er et aktivt lille bysamfund med en dejlig skole, velfungerende pas­nings­ord­nin­ger, ind­købs­mu­lig­he­der og et veludviklet forenings- og fritidsliv. Bussen til bl.a. Roslev og Thise kører lige forbi ejendommen.

Ejendommen ligger centralt, men ugenert i byen – og der er udsigt ud over markerne og plads til store armbevægelser. Husets velholdte og hyggelige kvadratmeter fordeler sig på entré, et godt køkkenalrum og en skøn opholdsstue med gode in­dret­nings­mu­lig­he­der, synlige bjælker, udsigt og adgang til en dejlig havestue, tidssvarende badeværelse og fordelingsgang til soveværelse og væ­rel­ses­af­de­ling med fire værelser – et med skabsvæg og et andet med mulighed for walk-in-closet i disponibelt rum, nedgang til viktualierum og på 1. sal en stor opholdsstue med fine indretnings- og an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Ældre, men charmerende og gedigent – I kan flytte direkte ind.

Dejlig grund – drivhus og plads til køkkenhave, solrig terrasse og plads til at lege i timevis.

Stort udhus – mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.

Kort afstand til hovedvej A26- og dermed Skive og Nykøbing.

Lokalkendskab er en af vores spidskompetencer!

Vi hos EDC Poulsen & Vester har tilsammen årtiers erfaring i faget og vi har i lang tid haft fornøjelsen af, at hjælpe mennesker på Sallingegnen og Fur videre i livet!

Anna Vestergaard

Ejendomsmægler, Indehaver, MDE

anna@edc.dk97 58 11 00EDC Poulsen & Vester, Salling