Villa fra EDC

Thissingvej 39, Thissinghus

7970 Redsted M

675.000 kr.

8/6 rum, 204 m²

Thissingvej 39, Thissinghus

Mere panorama udsigt ud over vandet end dette findes næppe!

Nu udbydes en solid og velbygget villa beliggende på en dejlig grund med en fantastisk udsigt til salg! Naturskønt område med dyrevildt, fred og ro osv. – generelt et meget skønt område på alle måder! Huset kan også anvendes til sommerhus.

Boligen er bygget i hvide kalksandsten med eternittag. Huset er opført i 1857, men lad jer ikke skræmme af det – huset fremstår i god stand og grundet alderen på huset, så rummer boligen mange skønne detaljer, som næppe findes i nyere boliger. Boligen rummer hele 224 m2 fordelt med hhv. 134 i stueplan og 90 m2. Der indgår et erhvervsareal på 20 m2, således boligarealet er på 204 m2. Endvidere et udhus på 12 m2.

Skøn, nem grund, som går helt ud i søen! Suveræn udsigt over Thissing Sø fra det meste af boligen! Desuden er der ind­købs­mu­lig­hed, skole, børnepasning, idrætshal mv. indenfor 5 km.

Indretning: Entré m. adgang til et værelse, trappeopgang samt stor vinkelstue. Skøn, lys vinkelstue med brændeovn, hvor der er god plads til so­faar­ran­ge­ment, spisebord m. stole osv. Yderligere 2 værelser. Lyst køkken i god stand m. trappenedgang til lille kælder. Bru­se­ba­de­væ­rel­se. Stort, rummeligt bryggers med god plads til va­skear­ran­ge­ment, fryser osv. På 1. sal: Repos, stue samt 3 gode værelser.

Vand: Eget vandværk. Kloak: Offentlig. Varme: Stokerfyr.

En rummelig villa/fritidsbolig med en ubeskrivelig beliggenhed og udsigt – må bare ses og opleves!


BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors