Villa fra EDC

Horsensvej 53, Krondal

8766 Nørre Snede

595.000 kr.

4/3 rum, 134 m²
Ny Pris

Krondal - Hyggelig rødstensvilla i lille landsby mellem Nørre Snede og Klovborg.

Bo billigt i stærk rødstensvilla på 134 kvm. fordelt på 2 plan, opført i 1956. Herudover trægarage på hele 63 kvm. opført i 1997. Alt beliggende på 916 kvm. grund.

Villaen er i stueplan på 91 kvm. og er i den bagerste del af villaen indrettet med bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt bord med vask. Her er naturgasfyret placeret. Børneværelse med træloft hvor der er elvarme. Badeværelse med klinkegulv og fliser på vægge, monteret med håndvask, bruseniche samt toilet. Selve hovedhuset er indrettet med køkken med træloft. Nedgang til lille viktu­a­liekæl­der – der er krybekælder under hele hovedhuset. Soveværelse med laminatgulv og opsat skabsvæg. Hyggelig stue med Hwam brændeovn, pudset loft og med terrassedør til netop terrassen.

1.salen er indrettet med et stort dejlig og rummeligt opholdsrum op i kip. Synlige bjælker, træloft samt trægulv. Herudover endnu et værelse med loft i kip. Dejlig lyse rum.

Villaen er særdeles velegnet til den enlige, evt. som et førstegangskøb for de unge købere med et barn eller et på vej.

Fakta om ejendommen:

Der er indlagt byvand og ejendommen er offentlig kloakering. Opvarmning sker via naturgasanlæg samt supplerende varme i form af en brændeovn i stuen.

Fra Krondal er der bus­for­bin­del­ser til Horsens og Herning via bus 116. Derudover er der skolebus fra landsbyen til områdets skoler. I Klovborg er der friskole og i Nørre Snede er der offentlig skole.

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dk40 10 96 2670 26 96 26EDC Nr. Snede