Villa fra EDC

Jyllandsgade 47

9520 Skørping

3.495.000 kr.

11/8 rum, 405 m²

Unik villa placeret i hjertet af Skørping

Velkommen til dette unikke og flotte byhus – centralt beliggende i Skørping og i gåafstand til byens be­kvem­me­lig­he­der og stadig utrolig tæt på den smukke skov.
Huset er renoveret i skøn New Yorker-stil og originaliteten i huset om et hus med en historie at fortælle – velkommen indenfor!
Huset er opført i 1908 og i 2012 er der bygget til/om. Grunden er 1162 kvm og hele haven ligger uforstyrret i baghaven hvor der er rigeligt med plads til leg og hyggelige stunder. Her er også husets dobbelte carport fra 2017.
Boligarealet udgør hele 405 kvm. – heraf størstedelen af dem i stueplan.
Entreen opdeler huset i 2 store afdelinger hvilket er med til at give huset de mange gode muligheder. Til den ene side er det store og lyse køkken / alrum - et virkelig godt og hyggeligt rum hvor usædvanlige detaljer som den dejlige hyggekrog og brændeovn understreger husets fortid.
Videre fra køkkenet til opholdsstuen og det dejlige ar­bejds­væ­rel­ser går de fritlagte bjælker godt i spænd med resten af huset og huset emmer af hygge. Her vil alle kunne finde plads og ro.
Den flotte hvide trappe i køkkenet fører op på husets 1. sal, hvor for­æl­dre­af­de­lin­gen er placeret med godt badeværelse, rigelig med skabsplads, stort repos samt et skønt ekstra værelse.
Tilbage ved entreen kan vi gå til venstre til mellemgangen og endnu et badeværelse, med bruser og karbad.
Mellemgangen leder os videre i det fantastiske multirum hvor de unikke detaljer har fået frit lejde. Det store lyse rum fortæller en historie om tidligere sned­ker­værk­sted og på den anden side er den fantastiske væ­rel­ses­af­de­ling hvor 4 store værelser giver plads og rummelighed til de store familier.
Multirummet store vinduespartier giver et kig igennem hele rummet og giver en utal af muligheder for at indrette sig. Ejendommen byder herfra på endnu flere uudnyttede kvm både i kælderen og på 1 salen.
Der kan ikke herske tvivl om hvor unik Jyllandsgade 47 er og de utallige muligheder der ligger heri. Ejendommen er under ombygningen i 2012 blevet fornyet og forfinet så den i dag står 100% ind­flyt­nings­klar og bare oser af hygge og harmoni.

Vi handler med hjem

For os handler det om meget mere end mursten. Derfor gør vi os ekstra umage hver eneste dag for, at skabe tryghed i din bolig handel igennem en helt særlig personlig indsigt hver eneste gang.

Lise Kønig

Indehaver, Ejendomsmægler, Køberrådgiver MDE*

liko@edc.dk61 20 50 0298 37 20 00EDC Danebo, Støvring