Villa fra EDC

Rosengade 16

9550 Mariager

2.395.000 kr.

7/5 rum, 141 m²
Ny Pris

Fantastisk mu­rer­mester­vil­la med udsigt til Mariager Fjord

Har du lyst til bo helt tæt på natur, ved Danmarks smukkeste fjord?

Du får fjorden og skoven som din nabo, samtidig med at du bor midt i byen med alle dagligdagens fornødenheder rundt om hjørnet. Indkøb, skole samt sportshal er i gå afstand. Derudover har du kort pendlerafstand til fx. Aarhus og Aalborg (ca. 45 min. kørsel)

Stueplan rummer flot hall med ovenlysvindue, rummeligt værelse, stort lyst køkken alrum med direkte adgang til en stor terrasse med udsigt over lystbådehavnen, samt stue og flot badeværelse.

På første salen er der 4 gode værelser, hvor det ene værelse er med skillevæg, så man kan etablere et walk in closet. Der er ligeledes mulighed for at etablere et badeværelse mere på 1.salen.

Overalt i boligen er der flotte lyse fyrtræs plankegulve og boligen fremstår lys og ind­flyt­nings­klar.

I kælderen finder man garage, to disponible rum, vaskerum og viktualierum. Så masser af plads til såvel opbevaring som hobbyværksted.

Udendørs er der en god lukket have, hvor man kan nyde solen hele dagen.

Med dette hjem midt i den historiske bymidte i Mariager, med hyggelige gågader, kan du på under 1 time nå Aalborg, Aarhus, Randers og Viborg, og samtidig nyde roen og naturen ved Danmarks smukkeste fjord.

Huset kan evt. bruges som fritidsbolig, da der ikke er bopælspligt i Mariager.
Så søger du en bolig, der er centralt beliggende i Mariager eller i forhold til oplandet, med fjordudsigt og hele 5 værelser! Så skal du skynde dig at kontakte EDC Trio allerede i dag for din personlige fremvisning

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rene Kløve Møller

Salg og Vurdering

rkm@edc.dk53 61 31 7686 42 70 65EDC Trio