Villa fra EDC

Mariagervej 43, Hadsund

9560 Hadsund

775.000 kr.

3/2 rum, 98 m²

Villa med udsigt til Mariagerfjord!

Dejlig villa med fantastisk udsigt til Mariagerfjord udbydes nu til salg!

Villaen indeholder lys entré med adgang til fordelingsgang til godt og lyst badeværelse med bruseniche, dejlig stue samt opgang til 1. sal. Fra stuen adgang til stort og godt køkken samt udgang til haven. 1. sal indeholder stor repos, der benyttes til værelse, med adgang til godt værelse. Yderligere en mindre kælder med et disponibelt rum.Til villaen hører et godt udhus og en dejlig have, der primært er anlagt græs, hvorfra der er en fantastisk udsigt til fjorden!

Område:
Handelsbyen Hadsund er en dejlig by med masser af muligheder for indkøb af enhver slags og masser af aktiviteter for hele familien. Her kan bl.a. nævnes et velfungerende foreningsliv, svømmehal, flot skole (0-10 klassetrin), lystbådehavn, motionscenter, butikscenter, gågade, kulturhus med biograf og meget mere. Byen er i dag bindeledet mellem Kronjylland og Himmerland. Desuden er der fra en stor del af byen udsigt eller let adgang til Danmarks smukkeste fjord - Mariager Fjord.
Geografisk ligger Hadsund rigtig godt i forhold til de større byer Hobro, Randers, Aalborg og Århus, der kun er mellem 30 min. til en times kørsel væk.
Ydermere er der ikke mere end små 20 min. til en af Danmarks bedste feriebyer, nemlig Øster Hurup der bl.a. byder på subtropisk vandland og en af Danmarks mest børnevendelige badestrande ved Kattegat.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Fatima Shamma

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver & Certificeret Køberrådgiver, Diplomvaluar

fs.956@edc.dk40 46 86 5598 57 31 11EDC Hadsund