Villa fra EDC

Tjørnholt 21

9560 Hadsund

2.185.000 kr.

6/4 rum, 152 m²
Åbent hus med tilmelding 1. maj 10:00 - 16:00

Kvalitet, plads og rolige omgivelselser - perfekt familievilla!

Denne flotte 1-plans villa byder på alt, hvad hjertet begærer, og mere til.

Med en beliggenhed på en rolig, blind vej med en fælles legeplads lige rundt om hjørnet, er dette hjem perfekt til familier, der ønsker et trygt og samtidig aktivt miljø for deres børn. Med en uforstyrret grund forenden af vejen, kan du nyde fred og privatliv i dit eget hjem.

Denne villa er ikke blot velholdt, den er også designet med ved­li­ge­hol­del­ses­ven­li­ge kva­li­tets­løs­nin­ger, der gør det nemt for dig at nyde livet uden bekymringer. Med smukke mahognivinduer og døre samt integreret carport og cykelskur, er der tænkt på alle detaljer. Og for hob­by­en­tu­si­a­ster er der også et isoleret værksted med gulvvarme, hvor kreative projekter kan udfoldes året rundt. Her er husets tekniske installationer ligeledes belejligt gemt af vejen.

Inde i hjemmet vil du blive mødt af lyse og indbydende rum, hvor gulvvarme med trådløse sensorer sørger for behagelige temperaturer året rundt. Og der er både indgang gennem den lyse entré og direkte fra carporten gennem bryggerset.

Køkkenalrummet er et sandt hjerte i hjemmet, med et smukt kva­li­tets­køk­ken fra HTH. Her kan I samles omkring spisebordet, hvor der via karnappens store ruder er lyst året rundt og god udsigt til haven.

Når aftenen falder på, kan du slappe af i den nedsænkede og hyggelige stue, hvor store vinduer giver fuld udsigt til haven og hvor lydisolerede skydedøre kan skærme af til alrummet efter behov. Eller du kan trække dig tilbage til soveværelset, der byder på en luksuriøs Walk-in lavet i smuk askefiner.

Med 2 moderne badeværelser, begge med ind­byg­ning­s­toilet­ter, og yderligere tre gode værelser er der masser af plads til hele familien.

Udenfor venter en privat have med en dejlig terrasse, hvor du i vinkelhusets læ-krog kan nyde solrige dage og lange aftener med venner og familie. Og hvis du er til udendørs eventyr, vil du elske bålpladsen og shelteret, hvor du kan sove uforstyrret og vågne op med solen til en frisk start på dagen. Grunden grænser op til et stort grønt område, hvor du af og til vil kunne se rådyr.

Fra huset er der direkte adgang til stisystemerne, der fører til legepladser, skolen og byen.

Handelsbyen Hadsund er en dejlig by med masser af muligheder for indkøb af enhver slags og masser af aktiviteter for hele familien. Her kan bl.a. nævnes et velfungerende foreningsliv, svømmehal, flot skole, lystbådehavn, motionscenter, butikscenter, gågade, kulturhus med biograf og meget mere. Desuden er der fra en stor del af byen udsigt eller let adgang til Danmarks smukkeste fjord – Mariager Fjord.

Fakta om Mariagerfjord (41.762 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.915 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.822 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.075 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
95603432
Boligareal
152 m²
Vægtet areal
164 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
858 m²
Antal etager
1
Byggeår
2003
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.556 kr.
Pris/m²
13.323 kr.
Pris
2.185.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-0,00 %
Liggetid
237 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
110.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
12.472 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.876 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Det store engament

Jeg er ejendomsmægler af hjertet, hvilket betyder at jeg har både uddannelsen og interesseren for at hjælpe med den rigtige rådgivning til dig. Jeg har over 37 år erfaring med bolighandel.

Peter Lieutenant Laursen

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver & Certificeret Køberrådgiver.

pl@edc.dk40 28 85 42EDC Hadsund

EDC Hadsund

Storegade 20, 9560 Hadsund

956@edc.dk98 57 31 11