73 boliger til salg i Brøndby

Brøndby er en centralt beliggende ho­ved­stadskom­mu­ne, hvor det er godt at bo, leve og arbejde. Kommunen består af flere skønne villakvarterer, med gode gedigne villaer, tæt på skov og strand. Brøndby er selvfølgelig også kendt for og stolt af fodbold holder Brøndby IF, som ofte spiller for fulde huse på Brøndby stadion og derfor er sport og specielt fodbold en social aktivitet for mange af kommunens beboere.

Vil du vide, hvad din bolig er værd

Indtast din adresse og få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Bestil kvikestimat

73 boliger til salg i Brøndby kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Signalement af Brøndby Kommune

Udvikling og forandring er i højsædet og sker i et tæt samspil med borgere og virksomheder i kommunen.
I bestræbelserne på at skabe mangfoldighed, god infrastruktur og bæredygtighed i kommunen er hel­heds­tænk­ning og et ordentligt menneskesyn bærende værdier. Værdierne kommer også til udtryk i udviklingen af den kommunale service hen i mod en effektiv og sikker drift, hvor økonomi og service hænger sammen.

Livet udspiller sig forskelligt om man er barn, ung, voksen og gammel, og behovene skifter alt efter livsfase. I Kommunens børne-, voksen- og ældretilbud er forståelsen for livsfaserne og de forskellige behov en integreret del af ser­vi­cey­del­ser­ne. Kommunen har over 24 institutioner, og der er derfor nok at vælge imellem, hvis du har små børn. I alle vores institutioner fokuserer vi også på menneskesynet og hel­heds­tænk­nin­gen, hvilket vi forsøger at inddrage i hverdagen i in­sti­tu­tio­ner­ne. Kommunen har 3 skoler og en 10. klasses skole med et stort udvalg af spændende linier og fag.

Brøndby byder på et attraktivt og varieret boligudbud for såvel ejere som lejere. Med en beliggenhed tæt på skov og strand giver det et væld af ud­fol­del­ses­mu­lig­he­der. Dertil kommer mulighederne for et aktivt og indholdsfyldt liv gennem gode fritids- og idrætstilbud samt et alsidigt og levende kulturliv.

På erhvervssiden tilbyder Brøndby Kommune gode vækst- og ram­me­be­tin­gel­ser og understøtter et erhvervsliv i udvikling.

Det vil Brøndby Kommune gerne vise frem

Vi er stolte af at kunne vise Danmarks næststørste fodboldstadion og Brøndby I.F.’s hjemmebane, Brøndby Stadion, frem. Vi har i kommunen også Brøndby Hallen, som er en af Danmarks største sportshaller til alle former for indendørs aktiviteter. Hallen bruges i udstrakt grad til sport­s­ar­ran­ge­men­ter, møder og udstillinger. Blandt andet kan man fra tid til anden opleve landsholdet for Herrehåndbold spille kamp i hallen.

I kommunen er der desuden store grønne rekreative områder: Brøndbyskoven og Bakkeskoven, Den Grønne Kile, Strandparken, Es­pla­na­de­par­ken og Vestvolden.

Endvidere er Brøndby Havn et rekreativt område for sejlsportsfolk. Brøndby strand o havneområdet giver gode muligheder for at dyrke sejlsporten, eller opleve havnemiljøet en sommerdag hvor det selvfølgelig er muligt at få en bid mad eller en is.

Brøndby er generelt en kommune der ændre sig, for hver 100 meter du går, den er mangfoldig og levende, men en ting ændre sig ikke, og det er venligheden du bliver mødt af.