323 boliger til salg i Hillerød

Hillerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland og er re­gions­ho­vedstad for ho­ved­stads­re­gio­nen. Kommunen er omkranset af smuk natur, bl.a. Gribskov og Esrum Sø. Byen har et væld af butikker i og omkring gågaderne og i det prisbelønnede indkøbscenter SlotsArkaderne. Hillerød har en god blanding af villaer og ejer­lej­lig­he­der nede i hovedbyen, men også i den nye Ullerød område, er der rift om de eftertragtede lejligheder.

Vil du vide, hvad din bolig er værd

Indtast din adresse og få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Bestil kvikestimat

323 boliger til salg i Hillerød kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Signalement af Hillerød Kommune

Hillerød Kommune har mere end 46.000 indbyggere og er meget alsidig. Centralt er naturligvis Hillerød by med rigt handels- og kulturliv. Derudover har Hillerød en række lokalsamfund og store na­tu­ro­p­le­vel­ser. Hillerød har store planprojekter i gang for at udvikle byen. Blandt disse er Ullerødbyen, som er en helt ny bydel i det vestlige Hillerød. Med 29 dag­in­sti­tu­tio­ner, 7 skoler og en 10. klasses skole.

Det vil Hillerød Kommune gerne være kendt for

Hillerød Kommune er sund, grøn og ansvarsfuld. Hillerød er Nordsjællands hjerte med udsyn til resten af Verden. Hillerød har puls og til­træk­nings­kraft, fordi kommunen er tilgængelig, bæredygtig og rig på oplevelser. Hillerød er aktive fællesskaber, baseret på ”vi vil og vi kan”. Menneskers ansvarlighed, ressourcer og dømmekraft er fundamentet. Alle har mulighed for at sætte deres præg på hverdagen. Dialog og hel­heds­tænk­ning er grundlaget for alle handlinger og prioriteringer. Kreativitet og nytænkning er drivkræfter.

Hillerød Kommune vil være blandt de bedst drevne kommuner i landet. Det er Hillerød Kommunes mission at være en aktiv, samarbejdende og kva­li­tets­be­vidst ramme om menneskers liv. Borgeren er i fokus. Vi har et anerkendende og positivt menneskesyn. Vi fokuserer på menneskets ressourcer og muligheder. Hillerød Kommune er til for borgernes skyld. Vi leverer loyalt rådgivning, bistand og ydelser i over­ens­stem­mel­se med politiske beslutninger og faglige standarder.

Det vil Hillerød Kommune gerne vise frem

Hillerød er stedet, hvor kultur og natur mødes. Hillerød er centralt placeret midt i det spændende Nordsjælland. Byen byder på at væld af interessante muligheder og er omgivet af smuk natur.

Frederiksborg Slot er ikke blot Hillerøds vartegn, men en vigtig ramme for livet i byen. Her mødes byens indbyggere sammen med turisterne til udstillinger og koncerter. Slottet danner sammen med slotssøen, den lille færge og Barokhaven, en smuk oase midt i byen.

I Hillerøds centrum hersker et stemningsfuldt og godt indkøbsmiljø. På strøget er der spændende mær­ke­va­re­bu­tik­ker, moderne spe­ci­al­bu­tik­ker, hyggelige caféer og ikke mindst de prisbelønnede SlotsArkaderne – et arkitektonisk smukt indkøbscenter med hyggelige restauranter, musikalsk underholdning og en afslappet atmosfære.

Byens musikliv rummer alle genrer: Klassiske pro­me­na­de­kon­cer­ter, koncerter i Slotskirken og Slotsgården, rock og populærmusik i Støberihallen og opera i Frederiksborg Centret. Dertil kommer den mul­ti­kul­tu­rel­le festival "Musik Uden Grænser" samt et virkelig godt og alsidigt jazzliv.

Overalt i bybilledet finder man smukke skulpturer, og de seneste år er der dukket mange kunstgallerier og kunst­hånd­vær­ke­re op i byen.

Hvis man ønsker at udfolde sig i naturen, kan Hillerød byde på både golf og put and take fiskeri i særklasse. Desuden grænser byen op til Gribskov, der er et af de største og mest særegne skovområder i Danmark.

På et ferieophold i Hillerød kan man opleve et charmerende og uhøjtideligt købstadsmiljø. Inden for kort tid er det muligt at besøge København og regionens andre spændende seværdigheder som f.eks. Louisiana, Kronborg, Fredensborg Slot og Esrum Sø. Desuden ligger nogle af Danmarks bedste strande i kørselsafstand fra Hillerød.