594 boliger til salg i Holbæk

Holbæk er en stor kommune med fjord, skove og mange rekreative områder. Der er både museer og mange smukke kirker. Desuden er Holbæk by en livlig handelsby med store indkøbscentre og mange spe­ci­al­bu­tik­ker, og der er et rigt kulturliv og mange gode café- og spisesteder.

Vil du vide, hvad din bolig er værd

Indtast din adresse og få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Bestil kvikestimat

594 boliger til salg i Holbæk kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Signalement af Holbæk Kommune

Holbæk Kommune har i de senere år oplevet en flot be­folk­nings­til­vækst primært fra Ho­ved­stads­om­rå­det. Større end nogensinde tidligere. Det har gavnet ud­dan­nel­ses­ni­veau­et, og det har haft positiv afsmitning på in­nova­tions­kraf­ten i Holbæk-området.

Kommunen har ført en aktiv ud­vik­lings­po­li­tik, hvor man har forsøgt at gøre Holbæk økonomisk interessant for tilflytter. Som tilflytter kan man således finde gode boligtilbud, og kommunen er blevet udbygget med institutioner samt kultur- og fritidstilbud. Holbæk har på den baggrund fået tilført mange spændende mennesker og er i dag ikke længere blot en industri- og handelsby, men i høj grad også en kommune med innovative og ser­vi­ce­o­ri­en­te­re­de virksomheder.

I 2007 blev Holbæk kommune lagt sammen med nabokommunerne Jernløse, Svinninge, Tornved og Tølløse. Kommunens samlede indbyggertal er dermed over 66.000, og det samlede areal 578 km2.
På det store areal finder du mange hyggelige villakvarterer og rækkehuse, men og også fritids og sommerhus er populærere i Holbæk kommune og om sommeren bærer det tydeligt præg af liv og aktiviteter i kommunen. Der findes desuden også landejendomme med skøn beliggenhed i naturen i Holbæk kommune.

Det vil Holbæk Kommune gerne være kendt for

Holbæk Kommune er en helhed af by og opland. Holbæk by er kommunens attraktive og dynamiske center for handel, service og arbejdspladser, dens sociale og kulturelle mødested. Kommunen ønsker at være et kraftcenter for hele Nord­ve­stsjæl­land.
Oplandet er 17 selvstændigt bæredygtige lokalsamfund, hver med deres egen ser­vi­ce­for­sy­ning og mødesteder, hver med et fællesskab, der løfter fælles, lokale opgaver.

Det vil Holbæk Kommune gerne vise frem

Naturen i Holbæk er rig og varieret. Her findes alt fra is­tidsland­ska­ber til trimmede parker, uberørte skovområder med vilde planter, dyr og blomster, naturskoler, Naturpark Åmosen, Lammefjorden "Danmarks største køkkenhave", Orøs trampestier hvor fuglelivet kan studeres, og så naturligvis Isefjorden som har sit udspring ved Holbæk by og munder ud i Kattegat, hvor lystfiskere og sejlere kan boltre sig.

I Holbæk er der rig mulighed for vandreture, lystfiskeri, havne, tra­fik­for­bin­del­ser, feriehuse, seværdigheder, kunst, mu­sik­festi­va­ler, aktiviteter og meget mere. Du kan blandt andet besøge An­delslands­by­en og opleve en spændende tidsrejse, eller besøg et af de mange spillesteder i kommunen og få en forrygende kon­cer­top­le­vel­se – ofte lægger de større navne også vejen forbi Holbæk. Kan selvfølgelig også altid se de nyeste film i byens biograf eller besøge et af de mange spisesteder som er beliggende i Holbæk kommune.