756 boliger til salg i Mariagerfjord

Mariagerfjord kommune ligger omgivet af smuk natur, med Mariagerfjord i midten.

Mariagerfjord Kommune har en mangfoldig kul­tur­ud­vik­ling, der tager afsæt i områdets unikke særpræg, rige kulturarv og stærke foreningsliv. De har mange foreninger og klubber til både børn og voksne samt et rigt kulturtilbud med teater, musik, film og forelæsninger. Kommunen ligger centralt og de nærmeste storbyer, Aarhus, Aalborg og Randers kan nemt nås med offentlig transport.

Vil du vide, hvad din bolig er værd

Indtast din adresse og få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Bestil kvikestimat

756 boliger til salg i Mariagerfjord kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Signalement af Mariagerfjord Kommune

Nøgletal:

  • Kommune Areal: 765 km2
  • Indbyggere: 42.547
  • Børn/unge 0-15 år: 8.446 (20 %)
  • Ældre 60+ år: 10.408 (24 %)
  • Arbejdspladser: 22.000

Der er 20.162 husstande i kommunen. Den mest udbredte boligtype er parcelhuset. Men vi har naturligvis også både land- og liebha­ve­re­jen­dom­me, ældreboliger, etagebyggeri, andelsboliger og kollegier. Endvidere er der et stort og smukt beliggende som­mer­hu­s­om­rå­de centreret omkring byen Øster Hurup ved Kattegat.
Danmarks nye digitale Ting­lys­nings­ret ligger i Hobro. Ting­lys­nin­g­ret­tens nærmeste nabo er CEMTEC, der er et innovativt center for energi- og ma­te­ri­a­le­tek­no­lo­gi. CEMTEC er en af Danmarks to største arbejdspladser indenfor udvikling af og forskning i brint og brænd­sels­cel­ler.

Det vil Mariagerfjord Kommune gerne være kendt for

Mariagerfjord Kommune vil være kendt for at være et godt sted at bo, leve og arbejde. Geografisk har vi en attraktiv placering tæt på både Århus, Aalborg og Randers, der nemt kan nås via offentlig transport (bus eller tog) eller via motorvej E45.

I Mariagerfjord Kommune har vi både dagplejere, vug­ge­stu­e­plad­ser, lands­by­ord­nin­ger, specialgruppe, natur- og almindelige børnehaver. Der er 17 kommunale folkeskoler, et 10. klassecenter samt en række friskoler, privatskoler og efterskoler. Kommunen ligger i et fantastisk naturskønt område med familievenlige badestrande ud til Kattegat, kæmpe skovarealer i Rold Skov og ikke mindst den smukke Mariager Fjord. Så naturen omkring os byder på et væld af oplevelser.

Vi har et rigt og aktivt forenings- og kulturliv, der favner alt lige fra svømmehaller, mini-putfodbold, rockkoncerter, ambufest, ly­ri­kop­læs­nin­ger, teater, kunst­ud­stil­lin­ger til dra­gebå­ds­re­gat­ta, cykelløb og vikingespil. Du kan læse mere om de kulturelle aktiviteter i Mariagerfjord på www.livifjorden.dk.

Det vil Mariagerfjord Kommune gerne vise frem

Der er et hav af forskellige seværdigheder i Mariagerfjord Kommune. Den usædvanligt smukke natur skal selvfølgelig opleves ved, at du tager en tur ud i den. Kommunen er med til at udgive forskellige na­turturs­fol­de­re blandt andet om en cykelrute rundt om fjorden. Du kan se og printe de forskellige foldere på kommunens hjemmeside www.mariagerfjord.dk. Her er der også links til Rold Skov Natur- og Kulturcenter, der formidler viden om Rold Skov.

Der er lokale egnsmuseer i Hadsund, Mariager og Hobro, et cirkusmuseum i Rold og Gasmuseet i Hobro, hvor du bl.a. kan få et kig ind i brintUNIVERSET. Desuden er området kendt for vikingeborgen Fyrkat, som du kan lære mere om ved at besøge Vikingecenter Fyrkat.

Endelig ligger Nordens eneste op­le­vel­ses­cen­ter for salt, Danmarks Saltcenter i Mariager. Her kan du besøge en ”saltmine” dybt nede i jorden eller bade i ”det døde hav”.

Du kan læse meget mere om alt det Mariagerfjord Kommune tilbyder på vores hjemmeside www.mariagerfjord.dk. Her kan du også finde vores mange forskellige digitale selv­be­tje­nings­løs­nin­ger.