519 boliger til salg i Skanderborg

Skanderborg kommunes øverste ledelse er kom­mu­nal­be­sty­rel­sen, som består af politikere valgt af kommunens borgere. Kommunens vigtigste opgaver er at sørge for børnepasning, ældrepleje, folkeskoler, socialforsorg, miljø og teknik.

I Skanderborg er der i øjeblikket 519 boliger til salg.

Vil du vide, hvad din bolig er værd

Indtast din adresse og få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Bestil kvikestimat

519 boliger til salg i Skanderborg kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Signalement af Skanderborg Kommune

Knap 57.000 indbyggere bor på de 440 kva­drat­ki­lo­me­ter, der udgør Skanderborg Kommune. Området er afvekslende med søer, skov, marker og nogle af landets højeste bakketoppe. Den helt unikke beliggenhed lige midt i den midt- og østjyske muld er med til at præge hverdagen for de mennesker, der bor og arbejder her. Få borgere i Danmark har så smuk natur lige uden for døren. Beliggenheden gør Skanderborg Kommune til et godt sted at bo for mennesker i alle aldre. I Skanderborg har vi det meste lige ved hånden.
Motorveje, gode bus- og tog­for­bin­del­ser betyder, at vi kan nå alle dele af landet eller udover landets grænser på ganske få timer. Den centrale placering og en aktiv er­hvervspo­li­tik er med til at gøre Skanderborg Kommune til et godt valg og en god sam­ar­bejds­part­ner for store og små er­hvervsvirk­som­he­der.

Den centrale beliggenhed nær ud­dan­nel­ses­by­en Århus betyder, at mange unge med lang eller mellemlang uddannelse vælger at bosætter sig her. Arbejdsstyrken er da også veluddannet sammenlignet med de fleste andre områder i landet. Mange af er­hvervsvirk­som­he­der­ne er baserede på viden og en høj grad af innovation

Skanderborg – den gamle købstad er kommunens største by. Galten, Hørning og Ry følger efter. Hertil kommer en del mindre byer og landsbyer – mange af dem med et aktivt lokalt foreningsliv og et blomstrende kulturliv.
Det er i det hele taget borgerne og erhvervslivet, der er kommunens største resurse. Vi har en aktiv og dynamisk befolkning, der på mange måder præger både den sociale, kulturelle og er­hvervs­mæs­si­ge udvikling. Det er menneskene og erhvervslivet, der sammen med den attraktive beliggenhed og smukke natur gør Skanderborg Kommune til et godt sted at bo og arbejde.

Det vil Skanderborg Kommune gerne være kendt for

Vi ønsker, at Skanderborg Kommunes borgere og virksomheder oplever at leve og bo i en velfungerende og naturskøn kommune, som er præget af kvalitet og udvikling.

Skanderborg Kommunes vision er at være kendetegnet ved:

  • Service og velfærd - i top.
  • Ansvarlighed - i et åbent samspil mellem dygtige medarbejdere, aktive borgere og engagerede virksomheder og tydelige politikere.
  • Viden, nytænkning og udvikling - i fokus på alle områder.
  • Kultur og fritid - gode rammer for bevægende oplevelser.
    Levende lokalsamfund - i en sammenhængende og centralt placeret kommune.

Det vil Skanderborg Kommune gerne vise frem

Naturen er altid åben. Naturen i Skanderborg danner perfekte rammer for en aktiv fritid på alle niveauer. De afmærkede stier i skovene og langs søerne fører dig ud på afvekslende ruter, hvor du ofte kan have det hele for dig selv. Uanset om du foretrækker vandre- eller cykelture, finder du rigelige muligheder for at komme ud og mærke naturen og være et med den.
Skanderborg har nogle af Danmarks smukkeste og be­mær­kel­ses­vær­di­ge udsigtspunkter. Ejer Bavnehøj er Danmarks højeste punkt, mens Himmelbjerget let kan kaldes Danmarks flotteste udsigtspunkt. Danmarks længste vandløb, Gudenåen løber gennem kommunen, og man kan prøve kræfter med Danmarks højeste klatremast på 44,8 meter.
Hvert år blomstrer musikken og som­mer­stem­nin­gen på Skanderborg Festivalen – Danmarks smukkeste festival.