961 boliger til salg i Viborg

I Viborg kommune bliver du mødt af smuk natur, men også byer med masser af kulturelle tilbud og fokus på miljøet. Kommunen har rigtig mange dag­in­sti­tu­tio­ner, flere folkeskoler og 10. klasses skoler der alle bidrager til en sund og god udvikling blandt kommunens børn og unge.

Vil du vide, hvad din bolig er værd

Indtast din adresse og få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Bestil kvikestimat

961 boliger til salg i Viborg kommune

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

Hold dig opdateret med alle nye boligtilbud - nemt og enkelt

Tilmeld dig i dag, så er du ét skridt tættere på at finde den er helt rigtige bolig for dig.

Tilmeld køberkartotek

Viborg Kommune

Viborg kommune, fordeler sig på et areal på 1409 kvadrat kilometer, og kommunen har det sidste år oplevet en positiv be­folk­nings­ud­vik­ling. Den 1. januar 2017 var der 96.479 indbyggere - en stigning på 712 i forhold til året før.
Be­folk­nings­til­vækst betyder nye boliger. I 2016 blev der opført i alt 331 nye boliger i kommunen. Det er ca. 25% flere end i 2015, men dog et stykke fra de 541 i rekordåret 2006.
Kommunen byder på rigtig mange villaer som ligger i hyggelige og klassiske villakvarterer. Eftertragtet af bør­ne­fa­mi­li­er­ne, men til de mindre familier, byder kommunen også på en del rækkehuse, som også er oplagte som førstegangshus. Har man brug for endnu mere plads, så skal man se efter en af lan­de­jen­dom­me­ne i kommunen. Her er plads nok, og omgivet af smuk natur bliver det ikke meget bedre. Der er altså rig mulighed for at finde en egnet bolig, uanset alder og familieforhold.
På dag­in­sti­tu­tions­om­rå­det følger Viborg kommune godt med og der udbydes dag­in­sti­tu­tio­ner spredt i hele kommunen, også skoleområdet følger med og kommunen har 26 folkeskoler, hvoraf 7 af dem tilbyder specialtilbud. Derudover har kommunen tre 10. klasses skoler.
Viborg kommune arbejder også meget med miljø og bevaring af miljøet i kommunen. Det betyder at mange af kommunens naturområder som f.eks. søer, moser, heder, overdrev, enge og vandløb er reguleret af bestemmelserne i na­tur­be­skyt­tel­ses­lo­ven. Miljøet fokusset ses også i kommunens klimaplaner, som også omfatter emner som overfladevand og alternativ energi.

Kultur:

I Viborg kommune er håndbold selvsagt en vigtig del af det aktive foreningsliv. Både fordi klub holdet i Viborg by spiller med blandt de bedste, men ikke mindst fordi den tidligere lands­hold­træ­ner for både dame og Herre landsholdet i håndbold, Ulrik Wilbek kommer bor i Viborg. Det har han gjort i mange år, men ved sidste valg blev han valgt til borgmester og sidder nu med i toppen af politikken i Viborg kommune. Udover fokusset på håndbold, så er der generel stor interesse omkring sport­sak­ti­vi­te­ter i kommunen og det gælder alle aldersgrupper.
Viborg Bibliotekerne er en anden nøglespiller i forhold til at skabe kulturelle oplevelser og læring for børn og deres familier. De arbejder med at understøtte læsning, læring, kulturel aktivitet samt være mødested for børn i alle aldre. Viborg Bibliotekerne er sekretariat for børnekulturen i Viborg kommune og tovholder for Viborg kommunes bør­ne­kul­tu­rel­le netværk ’Dialogforum for børnekultur’.
Viborg Bibliotekerne har dermed det overordnede ansvar for børnekulturen i Kommunen. Gennem aktivt engagement og i samspil med hele områdets kultur,- institutions- og foreningsliv skal kulturelle aktiviteter give børn og unge gode oplevelser der skaber læring, forundring og forandring i dagligdagen.

Find din nye bolig i Viborg

Viborg ligger godt placeret i den nordlige del af Midtjylland, med relativt kort afstand til Aarhus, og med også Aalborg inden for rimelig afstand. Det er derfor et godt sted at slå sig ned, hvis man har familie forskellige steder i Jylland, og selvfølgelig endnu mere oplagt, hvis man rent faktisk kommer fra Viborg.

Går du derfor og leger med tanken om at købe den egen lejlighed, villa eller måske blot bo til leje i Viborg, så kan du nemt gøre drømmen til virkelighed. Her på siden finder du et flot udvalg af tilbud i Viborg eller omegn, som kan blive dit nye hjem. Når du rykker ind midt i Jylland og trækker dig væk fra storbyerne, så falder priserne drastisk, og din nye lejlighed i Viborg behøver derfor ikke nødvendigvis at være et millionprojekt af de helt store.

Til gengæld kan det selv med et beskedent beløb være en svær beslutning at skulle købe en lejlighed. Uanset om du er førs­te­gangs­kø­ber eller har stået i situationen før, så kan det være en uoverskuelig proces, og mange finder derfor tryghed i at have en professionel med på sidelinjen.

Få mere at vide hos EDC

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad Viborg kan tilbyde af boliger, såsom ejerlejlighed, andelsboliger eller villaer, der vil matche dig og dine behov, så kan du se alle de tilbud, vi har til salg i byen her på siden. Du finder alle boliger i Viborg i forskellige prisklasser, størrelser og standarder. Måske er du mest til nybyggeri, eller det kan være du foretrækker en ældre lejlighed med gamle trægulve og mere sjæl? Er du i tvivl, så kan du med fordel alliere dig med os. Vi kan nemlig gøre dig meget klogere på dine muligheder, samt hvilke fordele og ulemper der er, ved de forskellige. Hold dig derfor ikke tilbage, men kontakt os i dag. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål.