5 tips til det lille badeværelse

  Det er ikke os alle, som ligger inde med et badeværelse med masser af plads. Få fem uundværlige tips til, hvordan du indretter dit lille baderum bedst muligt.

  1. Løft hylder og opbevaring
  På et lille badeværelse er gulvpladsen ofte sparsom. Sørg derfor for ikke at fylde den ud med møbler. Løft i stedet dine op­be­va­rings­møb­ler op på væggene, således at gulvpladsen giver mulighed for større bevægefrihed.

  2. Find de rolige farver frem
  Et badeværelses farve betyder uhyrligt meget for dets udtryk. Derudover kan man med farver påvirke, hvorvidt badeværelset synes stort eller småt. Vælg derfor rolige og nedtonede farver til det lille badeværelse og lad farven være konsekvent gennem hele rummet. For meget uro og skiftende farver kan få rummet til at snævre ind.

  3. Få styr på sagerne
  Uro og uover­sku­e­lig­hed er store syndere i det lille badeværelse. Få udstyret rummet med fine bøtter og holdere til dine skuffer. Det gør det lettere for dig at holde styr på alting på den sparsomme plads - og mindsker ofte vores tendens til at rode og opsluge unødvendig plads.

  4. Godt lysindfald
  Lys er altafgørende i små rum. Mange er tilbøjelige til at lade gamle loftlamper blive - men med det rette lys kan du både skabe stemning og få rummet til at syne større. Vurdér om dit badeværelse egner sig bedst til frithængende pærer, loftlamper, eller indbygget spotlys.

  5. Lad rummet spejle sig
  Mange badeværelser indeholder små firkantede spejle. Lad dit rum spejle sig og syne større ved at udskifte det med et større spejl - gerne et med afrundede kanter, som skaber ro i rummet.