Boligkøb - Trygt og nemt med køberkartotek og købermægler

Kom godt i gang

Køberkartotek


Se alle nye boliger i dit område via EDCs Køberkartotek. Så har du overblik - og slipper for at vedligeholde flere profiler.

Tilmeld Køberkartotek

Købermægler - et trygt boligkøb


Med en Købermægler fra EDC undgår du dyre overraskelser - og får hjælp til at forhandle den bedste pris på plads.

Læs mere om Købermægler 

Sådan køber du

Hvad søger du - og hvor?

Hvis du ikke allerede har fundet din kommende bolig, sætter vi gerne alt ind på at finde det, du søger. Vi gennemgår dine behov og skaffer forhåndsgodkendelse på lån til boligkøbet. 

Vi gennemgår ejendommen

Vi tager med ud og ser den bolig , du har valgt, og gennemgår tilstandsrapport, tingbog, lokalplaner og vedtægter. Køberrådgiveren finder problemerne, inden de bliver til udgifter - og du får en realistisk vurdering af boligens beliggenhed og stand.

Tinglysning, skøde og refusionsopgørelser

Vi sørger for at skrive skøde og klarer refusionsopgørelsen og de øvrige dokumenter. Og når vilkår og detaljer for boligkøbet er på plads, tager vi os af alt det afsluttende papirarbejde.

Stå stærkt, når du forhandler pris

Din køberrådgiver kender salgspriserne i området og ved, hvordan man forhandler. Med os på sidelinjen er du sikker på at opnå den bedste pris. Alene her kan din betaling for køberrådgiveren tjene sig hjem mange gange.

Helt til dørs

Vi følger dit boligkøb helt til dørs. Det betyder, at du kan være sikker på, at dit lån bliver udbetalt - og at vi følger op på, at alt er i orden. Så kan du koncentrere dig om at komme på plads og indrette din nye bolig.

Læs mere

Forældrekøb

Giv dit barn opbakning til studierne med et forældrekøb. Det kan vise sig at være billigere, end du tror - og efterfølgende kan barnet købe lejligheden til en attraktiv pris.

Læs mere om forældrekøb

Skal du også sælge

Står du også med en bolig, du gerne vil sælge? EDCs mæglere sikrer dig et godt salg og hjælper dig med at vælge præcis den salgsmodel, der passer dig bedst. 

Læs mere om EDC Køb&Salg

Køb i udlandet

Udlev drømmen om en ødegård i Sverige eller en lejlighed i det sydfranske. Flere EDC-mæglere formidler spændende boliger i udlandet og kan guide dig undervejs.

Læs mere om køb i udlandet

Køb af andelsbolig

Der er meget at have styr på, inden du beslutter dig for at investere i en andel. Vi har samlet en række gode råd til køb af andelsboliger her.


Læs mere om andelsboliger