Boligkøb - Trygt og nemt med køberkartotek og købermægler

Kom godt i gang

Køb bolig hos os

Er du træt af at kaste dine penge efter en lejebolig hver måned, som alligevel ikke er din egen, og hvor du ikke selv må bestemme noget? Har du mulighed for det, så er der mange fordele ved at eje i stedet for at leje. Hvad end du overvejer et køb af bolig i form af en lejlighed, et hus eller noget helt tredje, så er der dog rigtig mange ting, du bør overveje og undersøge inden, du sætter din underskrift på en købskontrakt. Som ejendomsmægler hjælper vi dig hos EDC med glæde med at finde det perfekte hjem til dig, men noget vi desværre ikke kan hjælpe dig med, er økonomien. Først og fremmest skal du nemlig i banken for at få dannet et overblik over dit rådighedsbeløb og din gæld. Desto mere, du har til rådighed og desto mindre gæld, desto flere penge kan du typisk låne.

Størstedelen af boligfinansieringen foregår igennem realkreditinstituttet, og en mindre del er igennem din bank. Når der er styr på det økonomiske, og du ved, hvor meget du kan handle for, så skal du overveje, hvorvidt du vil købe en ejerbolig eller andelsbolig. Dog skal du være opmærksom på, at realkreditlånet ofte er dyrere ved en andelsbolig.

Lad EDC hjælpe med køb af lejlighed eller hus

Uanset hvilken form for bolig du overvejer at købe, så kan det være svært uden professionel rådgivning og vejledning. Køb af bolig kan være en kompliceret affære, og det kræver ofte en helt særlig indsigt i boligmarkedet samt juridiske formaliteter. Derfor vil vi hos EDC til hver en tid anbefale dig, at du tager os med under processen, så du kan føle dig tryg og korrekt vejledt. Vi kan gøre dig meget klogere på dine muligheder, og vi kan måske endda få dig til at se nogen, du ikke selv havde overvejet. Derudover tager vi med glæde ud og ser de forskellige boliger sammen med dig, samt gennemgår diverse dokumenter såsom tilstandsrapport. På den måde kan du være sikker på ikke at overse vigtige detaljer eller komme til at skrive under på noget, du ikke helt ved, hvad betyder. Køb bolig med os på råd og få en god oplevelse.

Vi kan også hjælpe dig med at sælge

Måske skal du videre til en større bolig, hvilket betyder, at du også skal af med den, du sidder i lige nu. Her kan vi selvfølgelig også være behjælpelige. Vi kan sikre dig et godt salg ved at finde nogle seriøse købere til din bolig. Derudover tilbyder vi rådgivning samt hjælp til selve forhandlingen af boligen, gennemgang af relevante dokumenter og meget mere. Du er altid velkommen til at kontakte os, eller du kan finde din lokale ejendomsmægler her.

Køberkartotek


Se alle nye boliger i dit område via EDCs Køberkartotek. Så har du overblik - og slipper for at vedligeholde flere profiler.

Tilmeld Køberkartotek

Købermægler - et trygt boligkøb


Med en Købermægler fra EDC undgår du dyre overraskelser - og får hjælp til at forhandle den bedste pris på plads.

Læs mere om Købermægler

Sådan køber du

Hvad søger du - og hvor?

Hvis du ikke allerede har fundet din kommende bolig, sætter vi gerne alt ind på at finde det, du søger. Vi gennemgår dine behov og skaffer forhåndsgodkendelse på lån til boligkøbet. 

Vi gennemgår ejendommen

Vi tager med ud og ser den bolig , du har valgt, og gennemgår tilstandsrapport, tingbog, lokalplaner og vedtægter. Køberrådgiveren finder problemerne, inden de bliver til udgifter - og du får en realistisk vurdering af boligens beliggenhed og stand.

Tinglysning, skøde og refusionsopgørelser

Vi sørger for at skrive skøde og klarer refusionsopgørelsen og de øvrige dokumenter. Og når vilkår og detaljer for boligkøbet er på plads, tager vi os af alt det afsluttende papirarbejde.

Stå stærkt, når du forhandler pris

Din køberrådgiver kender salgspriserne i området og ved, hvordan man forhandler. Med os på sidelinjen er du sikker på at opnå den bedste pris. Alene her kan din betaling for køberrådgiveren tjene sig hjem mange gange.

Helt til dørs

Vi følger dit boligkøb helt til dørs. Det betyder, at du kan være sikker på, at dit lån bliver udbetalt - og at vi følger op på, at alt er i orden. Så kan du koncentrere dig om at komme på plads og indrette din nye bolig.

Umage3_fritif_460x259.jpg

Det handler om at gøre sig umage

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, når du skal handle bolig. Faktisk gør vi os altid ekstra umage for at gøre lidt mere end forventet. Dermed kan du altid trygt overlade det til os, uanset om du vil sælge din bolig eller finde en ny. Sådan har det været i mere end 50 år, og sådan vil vi også fortsætte. Med vores erfaring og grundighed vil vi give dig ro i maven og den bedste oplevelse med din bolighandel.

Her kan du møde nogle af vores mæglere og høre mere om, hvordan de – ligesom alle vores andre mæglere - gør sig umage hver dag.

 

Mød mæglerne

Læs mere

Forældrekøb

Giv dit barn opbakning til studierne med et forældrekøb. Det kan vise sig at være billigere, end du tror - og efterfølgende kan barnet købe lejligheden til en attraktiv pris.

Læs mere om forældrekøb

Skal du også sælge

Står du også med en bolig, du gerne vil sælge? EDCs mæglere sikrer dig et godt salg og hjælper dig med at vælge præcis den salgsmodel, der passer dig bedst. 

Læs mere om EDC Køb&Salg

Køb i udlandet

Udlev drømmen om en ødegård i Sverige eller en lejlighed i det sydfranske. Flere EDC-mæglere formidler spændende boliger i udlandet og kan guide dig undervejs.

Læs mere om køb i udlandet

Køb af andelsbolig

Der er meget at have styr på, inden du beslutter dig for at investere i en andel. Vi har samlet en række gode råd til køb af andelsboliger her.


Læs mere om andelsboliger