Ejendomsmægler Aabybro

EDC Danebo, Aabybro

Vi gør os umage med dit bolig salg!

Hos EDC Danebo i Aabybro er vi dine lokale eksperter i al slags fast ejendom. Vi kender hver en krog og hvert et hjørne af vort lokalområde, uanset om det er Pandrup i nord, Birkelse i vest, Nørhalne, Biersted og Vadum i øst, Gjøl i syd eller Aabybro i centrum af Jammerbugt Kommune.

Vi har mange års erfaring, og er den ældste ejendomsmæglerbutik i Aabybro. EDC startede pr. 1. juli 1995 op i Aabybro. Vi fejrede 25 års jubilæum i 2020. Vi er i dag i alt 6 engagerede medarbejdere eksklusiv vores praktikant, ungarbejdere og kontorhunden Chilli.

Morten Grimm er den ene indehaver af EDC Danebo i Aabybro. Morten har mere end 16 års erfaring i branchen og har de sidste 13 år arbejdet i Aabybro. Morten er foruden ejendomsmægler også uddannet erhvervsmægler samt ”Syn og Skønsmand”. Det er Morten, der varetager den del af forretningen. Morten er handlekraftig – og har kompetencen til at imødese kundernes behov for både beliggenhed og rammer. Har du brug for en køberrådgiver er Mortens også uddannet til at varetage disse opgaver.

Camilla Weidinger er den anden af mæglerforretningens indehavere. Camilla er uddannet ejendomsmægler. Hun er opvokset i Vadum og har altid følt sig hjemme i 9430. Det gør hun stadig – og selvom hun med sin store salgserfaring er glad for alle aspekter af sit fag, så sætter hun særligt pris på følelsen af, at få andre til at gøre det samme; føle sig hjemme.

Det er vigtigt, at man føler sig hjemme – men det er også væsentligt, at man har papir på, at man er det. Anja er vores erfarne og meget kyndige sagsbehandler - og det er hende, der varetager skødeekspeditioner og før- og eftersagsbehandling i forretningen. Det gør hun både omhyggeligt, erfarent og med glæde!

Frederik Lund Kjeldsen er vores traniee. Frederik sidder og varetager alt vores før-salgsarbejde og udarbejder markedsføringsmateriale. Frederik er omhyggelig med sit arbejde, og vil gøre alt han kan, for at kunderne får en god start på salget.

Har du brug for en dygtig ejendomsmægler med den rette viden, erfaring og ikke mindst et indgående lokalkendskab til boligmarkedet? – så er EDC Danebo i Aabybro et klogt valg. Vi er hos EDC i Aabybro, i al beskedenhed, byens mest sælgende ejendomsmægler i 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2020*.

Kontakt os på 98 24 27 50.

* = Kilde: Boligsiden.dk – totalsalg – mæglere med butik beliggende i Aabybro. Henholdsvis 31.12.2014, 31.12.2015, 31.12.2016, 31.12.2017, 31.12.2018 og 31.12.2019 og 14.1.2021(2020) salgsperiode: 1. jan. - 31. dec. de respektive år.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Danebo, Aabybro 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6
2100 København

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Gjensidige, Nordjyske Bank, EDC Finanscenter, Nordjyske Medier, Boligmarkedet, Time2Fitness, Aaby Bageren, Expert, Café Rohde, Ren-Pol, Blomsterliv, Stark,