Ejendomsmægler Aabybro

EDC Danebo, Aabybro

Aabybros største og ældste mæglerforretning

Hos EDC Danebo i Aabybro er vi dine lokale eksperter i al slags fast ejendom. Vi kender hver en krog og hvert et hjørne af vort lokalområde, uanset om det er Pandrup i nord, Birkelse i vest, Nørhalne, Biersted og Vadum i øst, Gjøl i syd eller Aabybro i centrum af Jammerbugt Kommune.

Vi har mange års erfaring, og er den ældste ejendomsmæglerbutik i Aabybro. EDC startede pr. 1. juli 1995 op i Aabybro, og vi fejrede 20 års jubilæum i 2015. I dag er det Morten Grimm der dagligt leder butikken i Aabybro. Vi er i dag i alt 4 engagerede medarbejdere, hvoraf Morten, Mads og Camilla arbejder med vurdering, kommissionering, salg og udlejning. Morten, har mere end 13 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen, heraf de sidste knap 10 år i Aabybro. Morten er udover ejendomsmægler også uddannet erhvervsmægler. Mads erligeledes ejendomsmægler og har flere års erfaring i mæglerbranchen. Mads har været i Aabybro af to omgange, men har blandt andet også erfaring fra Nørresundby og Aalborgområdet som mægler. Camilla er født op opvokset i Vadum og er vores lokale medarbejder i 9430. Anja bor i Aabybro og er vores erfarne sagsbehandler. Anja står for al vores før- og eftersagsbehandling samt alle skødeekspeditioner.

Har du brug for en dygtig ejendomsmægler med den rette viden, erfaring og ikke mindst et indgående lokalkendskab til boligmarkedet? – så er EDC Danebo i Aabybro et klogt valg. Vi er hos EDC i Aabybro, i al beskedenhed, byens hurtigste og mest sælgende ejendomsmægler i 2014, 2015, 2016 og 2017*. Kontakt os på 98 24 27 50.

* = Kilde: Boligsiden.dk henholdsvis 31.12.2014, 31.12.2015, 31.12.2016 og 31.12.2017 periode: 1. jan. - 31. dec. de respektive år.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Danebo, Aabybro

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Gjensidige, Nordjyske Bank, EDC Finanscenter, Nordjyske Medier, Boligmarkedet, Time2Fitness, Aaby Bageren, Pandrup Bageri, Expert, Café Rohde, Ren-Pol, Blomsterliv, Stark, Lars Bloch Briller.