EDC Danebo, Aabybro

Ejendomsmægler Aabybro

Hos EDC Danebo i Aabybro er vi dine lokale eksperter i al slags fast ejendom. Vi kender hver en krog og hvert et hjørne af vores lokalområde, uanset om det er Pandrup i nord, Birkelse i vest, Nørhalne, Biersted og Vadum i øst, Gjøl i syd eller Aabybro i centrum af Jammerbugt Kommune.

Vi har mange års erfaring, og er den ældste ejen­doms­mæg­ler­bu­tik i Aabybro. EDC Danebo startede pr. 1. juli 1995 op i Aabybro og fejrede dermed vores 25-års jubilæum i 2020. Vi er i dag i alt 5 engagerede medarbejdere samt vores praktikant og ungarbejdere.

Morten Grimm er den ene indehaver af EDC Danebo i Aabybro. Morten har mere end 18 års erfaring i branchen og har siden 2008 arbejdet i Aabybro. Morten er foruden ejendomsmægler også uddannet DiplomValuar og har flere forskellige poster under Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning. Morten er fagligt interesseret og handlekraftig, og har kompetencen til at imødese kundernes behov for både beliggenhed og rammer.
Har du brug for en køberrådgiver, er Morten også uddannet til at varetage denne opgave.

Camilla Weidinger er den anden indehaver af EDC Danebo Aabybro. Hun er opvokset i Vadum og har altid følt sig hjemme i 9430. Det gør hun stadig – og selvom hun med sin store salgserfaring er glad for alle aspekter af sit fag, så sætter hun særligt pris på følelsen af, at få andre til at gøre det samme; føle sig hjemme. Camilla har altid mange jern i ilden, og elsker når der sker en masse omkring hende. Derfor nyder hun også at være en del af ”Hammerslag” på DR, hvor hun får nogle udfordringer med andre indenfor branchen.

Frederik Langgaard er vores dygtige ejendomsmægler. Han har været i butikken siden 2020, hvor han startede som praktikant. I dag er Frederik dog blevet færdiguddannet ejendomsmægler, og han nyder at kunne servicere både købere og sælgere hver dag. Frederik er født og opvokset i Vadum, og har nu hus i byen sammen med sin kæreste. Han har familie i både Vadum og Pandrup, og dermed et meget stort lokalkendskab.

Mathias er vores nyeste skud på stammen. Mathias varetager før-salgsarbejde, udarbejder mar­keds­fø­rings­ma­te­ri­a­le, samt tager imod de mange gode kunder, der kontakter os både fysisk og telefonisk. Mathias er grundig og omhyggelig, og han gør alt hvad han kan for at skabe en god oplevelse for både sælgere og købere.

Det er vigtigt, at man føler sig hjemme – men det er også væsentligt, at man har papir på, at man er det. Anja er vores erfarne og meget kyndige sagsbehandler. Det er hende, der varetager skø­de­eks­pe­di­tio­ner og ef­ter­sags­be­hand­ling i forretningen. Det gør hun både omhyggeligt, erfarent og med glæde!
Har du brug for en dygtig ejendomsmægler med den rette viden, erfaring og ikke mindst et indgående lokalkendskab til boligmarkedet? Så er EDC Danebo i Aabybro et klogt valg.

Kontakt os på 98 24 27 50.

EDC Danebo, Aabybro
Torvet 19440 Aabybro
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
31 86 99 43
Åbningstider
Mandag
09:00 : 17:00
Tirsdag
09:00 : 17:00
Onsdag
09:00 : 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 : 15:30
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S