EDC Danebo

Ejendomsmægler Aalborg

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Aalborg. Vi er seriøse, fleksible og altid tilgændelige for vores kunder. EDC Danebo, Aalborg har mere end 20 års erfaring som lokale mæglere i området. Vi er faglige dygtige, er dedikeret og målrettet efter at få solgt din bolig. EDC er Danmarks største ejendomsmægler og vi har derfor også DK’s største køberkartotek. Vi er i dag stolte over at kunne sige, at vi i EDC Danebo Aalborg også er DK’S største mægler på facebook, hvor vi har stor succes med vores videoer. Det betyder at vi når langt ud til de interesserede kunder i markedet. Vi har markedets bedste digitale markedsføring. De fleste af vore mæglere har været ansat hos os i mange år og vi er kendt for vores troværdighed og gode salgs­re­sul­ta­ter. EDC Danebo “med hjertet på rette sted” og med flid etik og købmandskab får vi solgt din bolig. Kontakt os allerede idag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig godt videre med din bolighandel.
Ring direkte på tlf. 98161700 eller kom forbi til en kaffe og en uforpligende snak om dine muligheder.

På gensyn hos EDC Danebo i Aalborg

EDC Danebo
Nyhavnsgade 4A, st.9000 Aalborg
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
28 12 94 40
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C