EDC Danebo, Aars

Ejendomsmægler Aars

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Aars, EDC Danebo. Vi hjælper dig godt videre. Vi har en unik og central beliggenhed i Aars by med en flot og særdeles synlig bo­li­g­ud­stil­ling.

Vi har en dyb forankring i lokalsamfundet og kender hver en krog af byen og oplandet - vi ved, som Ejendomsmægler i Aars, hvilken udvikling, der er i vores lokalområde - vi ved, hvad køberne søger - vi ved, hvilken pris, der er den rigtige - vi ved, hvad du skal gøre for at få din ejendom godt solgt - vi ved, hvad der sker på skolen, i børnehaverne, i idræts­klub­ber­ne, for vores børn går der selv – kort sagt, vi er Tættere på.

Vores forretning bygger på en solid stab af veluddannede medarbejdere og er bygget op med et krav om, at alle vores medarbejdere løbende uddanner sig - på den måde sikrer vi dig den bedste service og det rigtige råd ved en hushandel.

Vi fremviser og træffes alle ugens 7 dage, hos os skal du ikke tage fri for at få en vurdering af dit hus, eller for at komme ud og se på et nyt hus – vi er her når du har tid. Vi vil altid bestræbe os på at gøre os så umage som muligt.

EDC Danebo, Aars
Himmerlandsgade 389600 Aars
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
27 90 75 71
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:30
Tirsdag
09:00 - 16:30
Onsdag
09:00 - 16:30
Torsdag
09:00 - 16:30
Fredag
09:00 - 15:30
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C