Ejendomsmægler Agerbæk

EDC Helleberg, Agerbæk

Et sikkert valg.

Vi er en del af Danmarks største og førende ejendomsmæglerkæde. Vi er det førende mæglerfirma på salg i vores område. Det kommer ikke af sig selv. Det kræver godt og vedholdende mæglerarbejde. Derfor er vi det sikre valg når der skal vælges ejendomsmægler. Vi er specialister i salg af villaer, uanset hvor den ligger, på landet eller i byen og vi er det sikre valg når du skal sælge dit fritidshus eller et nedlagt landbrug.

Vi bestræber os altid på at holde et højt niveau af faglighed og give en god service gennem hele forløbet. Vi er medlem af Dansk ejendomsmæglerforening og garanterer at normer og standarder følges. Det er din garanti for at kvaliteten er i top. Vores mål er at udvide vores position på boligmarkedet men samtidig bibeholde den gode service og nærheden med vores kunder. Vi tilbyder EDC´s stærke koncept men bibringer det vores egen drivkraft og serviceniveau. Samtidig tilbyder vi unikke salgsprodukter som åbent hus med tilmelding, EDC Effekt, jævnlige opfølgningsmøder i butikken og ikke mindst EDC´s landsdækkende køberkartotek. Vores professionelle markedsføring gør at EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde, både lokalt og nationalt.

Dit salg starter med et gratis og uforpligtende salgstjek.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Helleberg

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC finanscenter, Ugevisen Varde, Gjensidige forsikring, Dansk boligforsikring, Frida forsikring, Sydbank, Diakrit, Ældre sagen, LO+, COOP.