EDC Poul Erik Bech, Allerød/Lynge/Birkerød

Ejendomsmægler Allerød, Lynge og Birkerød

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Alllerød, Lynge og Birkerød. Poul Erik Bech og Dan Lüth Bjerre som indehaver og Ditte Ørum som afdelingsleder i Allerød butikken er utrolig glade for at være lokalt tilstede i Allerød på Amtsvej og glade for, at vi også giver tilbage til lokalsamfundet via fonden.
EDC butikken i Allerød har siden 2008 været en del af EDC Poul Erik Bech og dermed en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 boligbutikker fordelt over hele landet.
EDC Allerød dækker selve Allerød (også kendt som Lillerød), Blovstrød, Lynge og Birkerød.

Via vores boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes, og vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek. Her igennem har vi mulighed for, at tilbyde vores kunder et helt unikt koncept. Den rigtige køber til din bolig skal ofte findes uden for lokalområdet. Vælger du EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæg­ler­virk­som­hed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker, arbejder med at skaffe købere og matche dem med boliger til salg. Vi sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig en markant øget chance for et salg.
Vi er glade for at kunne hjælpe sælgere og købere godt på vej og vi er naturligvis lokalkendte i hele området. Vi har stor fokus på et effektivt salg og prioriterer etik, god kommunikation og høj kvalitet i vores arbejde.

Allerød er omkranset af grønne områder bl.a. Store Dyrehave og Tokkekøb Hegn og med kun 25 minutter i S-toget er der ikke langt fra land til by. Allerød har et levende forretningsliv, gode skoler og sport­sak­ti­vi­te­ter.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boliger i Allerød og nærområderne, der har en speciel plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Støtten kommer via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den. Du kan læse meget mere på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech, Allerød/Lynge/Birkerød
Amtsvej 23450 Allerød
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
31 88 12 42
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
10:00 - 14:00
Kan variere ved helligdage

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C