EDC Michael Tang

Ejendomsmægler Bagsværd

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler i Bagsværd - EDC Michael Tang. Når du sætter din bolig til salg hos EDC Michael Tang i Bagsværd, har du altid en betroet ejendomsmægler som kontaktperson i vores lokale mæglerbutik i Bagsværd. Herudover arbejder vores ejen­doms­mæg­le­re i Bagsværd tæt sammen med EDC Michael Tangs ejen­doms­mæg­ler­bu­tik i Værløse. Tilsammen udgør vores ejen­doms­mæg­le­re et yderst effektivt salgsteam, med mangeårig erfaring i vurdering og salg af lejligheder, villaer og rækkehuse.

Med målrettet opsøgende salg og bred markedsføring af boliger til salg i udvalgte medier eksponeres din bolig optimalt. Den individuelle markedsføring tilrettelægges efter behov og ønsker.

Mæglerbutikken i Bagsværd finder du centralt i byen i en smuk og markant bygning.

Via EDC’s centrale køberkartotek kontaktes potentielle købere til din lejlighed, villa eller rækkehus pr. e-mail eller post. Disse boligkøbere er oprettet via vores hjemmeside: www.edc.dk, som er den hurtigste og mest besøgte hjemmeside i mæglerbranchen med over 5 mio. besøg om måneden fra boligkøbere og boligsælgere.

I EDC er vi ca. 230 mæglerbutikker over hele landet og dermed den største mæglerkæde i Danmark med ledende kræfter indenfor IT, markedsføring og generel ejendomshandel – alt for at optimere salget af din bolig.

EDC Michael Tang
Bagsværd Hovedgade 1722880 Bagsværd
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
36 49 18 68
Åbningstider
Mandag
09.00-17.00
Tirsdag
09.00-17.00
Onsdag
09.00-17.00
Torsdag
09.00-17.00
Fredag
09.00-15.00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel   kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Kontakt os

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Danmark Indiakaj 6, 1. DK-2100 København Ø (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

via Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning