EDC Ejendoms Centret

Ejendomsmægler Beder

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Beder. EDC Ejendoms Centret Beder A/S ledes af ejendomsmægler og valuar Kurt Birger Svit og indehaver Michael Colding. Herfra handler vi alle typer ejendomme i områderne Malling, Mårslet og Beder.

EDC Ejendoms Centret A/S - sætter pris på din ejendom
Vi er et lokalt ejen­doms­mæg­ler­fir­ma, der sælger alle typer ejendomme.

Vi er for nuværende 5 engagerede og veluddannede medarbejdere, hvoraf de 3 er uddannede ejen­doms­mæg­le­re, der alle yder en professionel rådgivning.

Når du sætter din ejendom til salg hos EDC Ejendoms Centret A/S, har du altid en betroet medarbejder som kontaktperson.

Med målrettet opsøgende salg og bred markedsføring i mange medier eksponeres din bolig optimalt. Den individuelle markedsføring tilrettelægges efter behov og ønsker.
Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskre­tions­salg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere.

Via vores centrale køberkartotek kontaktes potentielle købere pr. e-mail eller post. Disse købere er oprettet enten af os, eller via vores hjemmeside: www.edc.dk, som er den hurtigste og mest besøgte hjemmeside i branchen med et snit på godt 6 mio. besøg, hver måned.

Vi er en del af EDC-kæden, som er Danmarks største og ældste ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med mere end 230 butikker fordelt over hele landet. EDC mæglerne er selvstændige, og EDC er den eneste større mæglerkæde, der ikke er ejet af en bank eller et re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi lever af tilfredse kunder. Vi gør os umage hver gang!

EDC Ejendoms Centret
Beder Landevej 358330 Beder
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
28 30 82 72
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
08:30 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C