Ejendomsmægler Blokhus

EDC Danebo Blokhus

Hos EDC DANEBO Blokhus driver vi forretning med udsigt til den himmel vi hylder

Vi tror rigtig meget på lokalkendskab som en forudsætning for en god mæglervirksomhed, og vores ansatte kender området ud og ind og har erfaring med netop den by, hvor vi har vores virke.

Vi har lokaler lige midt i Blokhus, og ikke helt sjældent starter eller slutter en arbejdsdag med en spadseretur på stranden. Vi handler ind i de lokale forretninger og vi har betrådt de fleste stier på egnen. Det er derfor vi er “tættere på”.

Vi kender Blokhus og holder af området, og det er forudsætningen for vores succes. Når vi forstår dine behov, kan vi meget hurtigt og effektivt efterleve dem, fordi vi har så indgående et kendskab til boligmarkedet i og omkring Blokhus.

Vi har fordelen af at være en del af en stærk alliance i EDC, en mæglerkæde, der med et effektivt og omfattende markedsførings- og samarbejdskoncept står samlet stærkt på markedet – som en af de største ejendomsmæglere – samtidig med, at vi kan fastholde den lokale forankring og værne om det nære.

Vi vil ikke bare sælge dig et hus, men også finde det sted og den bolig, hvor du fremover skal slappe af, finde styrke og lade op. Vi driver en sund og solid mæglerforretning – og det gør vi fordi, vi investerer os selv i at være den lokale ejendomsmægler i Blokus, der er ”tættere på”. Det er vores mulighed for at finde det sted, hvor du eller en anden føler sig hjemme. Det er succeskriteriet!

UDVID HORISONTEN

Kan du huske fornemmelsen af at spæne ud imod horisonten? Gyset, når solens flimrende stråler får kamp til stregen af de første skumsprøjt. Kan du huske, hvordan det er at være barn? Hvordan verden synes uendelig åben – og hvordan det sjældent gav mening, at jorden er rund, at ingen alene kan være hele verdens navle – og at skibene ALDRIG dratter ud over kanten?

Tænk, hvis strandkanten lå i din baghave. Den ligger i vores, så vi ved, hvor mange sjove, vidunderlige og særlige stunder, det kan give…

Fornemmelsen af at blive godt blæst igennem en efterårsdag, synet af den første sne der falder, ravfund en forårsdag og sommeraftnerne, hvor I alle sammen kommer lidt for sent i seng – men kun fordi I havde det for sjovt til andet…

Stranden er helt naturligt et væsentligt aktiv i Blokhus, der ud over sin status som ferieby også er en hyggelig by, hvor mødre, fædre, børn, deres bedsteforældre eller fastre og gode venner bor.

Byen er hjem for omkring 500 mennesker – og de trives. Torvet, der er et naturligt centrum i byen har dagligvarebutikker, cafeer, detailshops og plads til fysisk udfoldelse. Her mødes børn med barnlige sjæle – friluftscenen spiller op til festlighed og underholdning og nyt liv opstår. Blandt andet. Torvet summer af liv – særligt i højsæsonen, men i det hele taget. Blokhus er både en livlig ramme om fritiden og et hjemsted altid. Vi kan hjælpe med begge dele.

Boligmarkedet i Blokhus er alsidigt – som i øvrigt byen er det. Du kan bo i de skønneste byhuse, en klassisk villa eller investere i feriebolig og dermed en garanti for hyggelige ferier for hele familien.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Danebo, Blokhus 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler