EDC Danebo Blokhus

Ejendomsmægler Blokhus


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Blokhus, EDC DANEBO. Hos EDC DANEBO Blokhus driver vi forretning med udsigt til den himmel vi hylder.

Vi tror rigtig meget på lokalkendskab som en forudsætning for en god mæg­ler­virk­som­hed, og vores ansatte kender området ud og ind og har erfaring med netop den by, hvor vi har vores virke.

Vi har lokaler lige midt i Blokhus, og ikke helt sjældent starter eller slutter en arbejdsdag med en spadseretur på stranden. Vi handler ind i de lokale forretninger og vi har betrådt de fleste stier på egnen. Det er derfor vi er “tættere på”.

Vi kender Blokhus og holder af området, og det er forudsætningen for vores succes. Når vi forstår dine behov, kan vi meget hurtigt og effektivt efterleve dem, fordi vi har så indgående et kendskab til boligmarkedet i og omkring Blokhus.

Vi har fordelen af at være en del af en stærk alliance i EDC, en mæglerkæde, der med et effektivt og omfattende markedsførings- og sam­ar­bejds­kon­cept står samlet stærkt på markedet – som en af de største ejen­doms­mæg­le­re – samtidig med, at vi kan fastholde den lokale forankring og værne om det nære.

Vi vil ikke bare sælge dig et hus, men også finde det sted og den bolig, hvor du fremover skal slappe af, finde styrke og lade op. Vi driver en sund og solid mæg­ler­for­ret­ning – og det gør vi fordi, vi investerer os selv i at være den lokale ejendomsmægler i Blokus, der er ”tættere på”. Det er vores mulighed for at finde det sted, hvor du eller en anden føler sig hjemme. Det er suc­ceskri­te­ri­et!

UDVID HORISONTEN

Kan du huske fornemmelsen af at spæne ud imod horisonten? Gyset, når solens flimrende stråler får kamp til stregen af de første skumsprøjt. Kan du huske, hvordan det er at være barn? Hvordan verden synes uendelig åben – og hvordan det sjældent gav mening, at jorden er rund, at ingen alene kan være hele verdens navle – og at skibene ALDRIG dratter ud over kanten?

Tænk, hvis strandkanten lå i din baghave. Den ligger i vores, så vi ved, hvor mange sjove, vidunderlige og særlige stunder, det kan give…
Fornemmelsen af at blive godt blæst igennem en efterårsdag, synet af den første sne der falder, ravfund en forårsdag og sommeraftnerne, hvor I alle sammen kommer lidt for sent i seng – men kun fordi I havde det for sjovt til andet…

Stranden er helt naturligt et væsentligt aktiv i Blokhus, der ud over sin status som ferieby også er en hyggelig by, hvor mødre, fædre, børn, deres bedsteforældre eller fastre og gode venner bor.

Byen er hjem for omkring 500 mennesker – og de trives. Torvet, der er et naturligt centrum i byen har dag­lig­va­re­bu­tik­ker, cafeer, detailshops og plads til fysisk udfoldelse. Her mødes børn med barnlige sjæle – friluftscenen spiller op til festlighed og underholdning og nyt liv opstår. Blandt andet. Torvet summer af liv – særligt i højsæsonen, men i det hele taget. Blokhus er både en livlig ramme om fritiden og et hjemsted altid. Vi kan hjælpe med begge dele.

Boligmarkedet i Blokhus er alsidigt – som i øvrigt byen er det. Du kan bo i de skønneste byhuse, en klassisk villa eller investere i feriebolig og dermed en garanti for hyggelige ferier for hele familien.

EDC Danebo Blokhus
Aalborgvej 179492 Blokhus
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
26 74 36 72
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:30
Tirsdag
09:00 - 16:30
Onsdag
09:00 - 16:30
Torsdag
09:00 - 16:30
Fredag
09:00 - 16:30
Lørdag
13:00 - 15:00
Søndag
11:00 - 13:00
Ring hver dag fra 8 - 22.

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C