EDC Domus

Ejendomsmægler Børkop


Velkommen til EDC Domus, Børkop. Hos EDC Domus får du bred synlighed og dækning, idet vi samarbejder på tværs af vores 6 butikker fordelt i Tre­kants­om­rå­det Vi bestræber os på at være de bedste, målt på antallet af tilfredse kunder samt kundeservice. Vi lægger vægt på at være professionelle og grundige i vores arbejde, hele vejen igennem salgsprocessen, så du trygt kan overlade dit boligsalg i vores hænder.

Som en del af Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de dækker vi bredt i hele landet, med over 230 butikker og 1200 medarbejdere på landsplan. Vi sælger flest boliger i landet, fordi vi er gode til det og har forstået, at man ikke bare køber et hus eller en lejlighed, men et hjem. Og det hjem er en del af den by, det ligger i.

Vores indgående lokalkendskab gør os til eksperter i forbindelse med vurdering og pris­fast­sæt­tel­se af boliger i lokalområdet. Udover stærke mæglerfaglige kompetencer, stærkt lokalkendskab og en førsteklasses mar­keds­fø­rings­løs­ning tilbyder vi også stor tilgængelighed. Hvor du hver dag, kan fange os på telefonen 75 86 82 66 eller chatten imellem kl. 8-22.

Vil du se en af de skønne boliger vi har til salg, så kan du hurtigt og nemt tilmelde dig et af vores åbent hus arrangementer med tilmelding (1-1 fremvisninger) hele døgnet rundt. Dette er en unik løsning for dig som sælger, for at skabe en større tilgængelighed til din bolig, for de mange købere i boligmarkedet.

Går du lige nu i salgstanker, så bestil et gratis og uforpligtende salgstjek og find ud af, hvor meget din bolig er værd. Vi har altid kaffe på kanden, så du er altid velkommen til at komme forbi og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie godt videre.

Vi glæder os til at se dig, hos EDC Domus Børkop & Brejning

EDC Domus
Søndergade 6B7080 Børkop
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
37 63 90 95
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Ring 75868266
Søndag
Ring 75868266

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Islands Brygge 43 2300 København S