Ejendomsmægler Brædstrup

EDC Brædstrup

EDC Brædstrup

EDC Brædstrup er en del af EDC Ejendoms Centret A/S som i dag består af 10 butikker. Udover butikken i Brædstrup, er der 2 butikker i Horsens samt butikker i Tørring, Juelsminde, Skanderborg, Ry, Odder, Samsø og Beder.

De 10 butikker supplerer hinanden og samarbejder på tværs, for at skabe en dialog med køberne. Med Danmarks største køberkartotek har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Vi tror derfor på at vi kan finde den rigtige køber til dit/jeres hus.

Vi tilbyder en fast kontaktperson, som følger jer gennem hele salgsforløbet. Her tager vi samtidig hånd om alle handlens faser og sørger vi for, at I ikke skal gøre noget. Alle vores medarbejdere har en faglig og kompetent baggrund, der gør os i stand til at løse alle slags opgaver indenfor salg af fast ejendom.

Edc.dk er Danmarks mest besøgte bolig hjemmeside og har været det de sidste 9 år. Det giver helt automatisk nogle gode eksponeringsmuligheder, som er med til at skabe den rigtige interesse for din bolig.

Hos EDC Brædstrup får du "Byens stærkeste hold", der vil gøre alt for at hjælpe jer godt videre. Du træffer os alle ugens dage, året rundt.

Uden for butikkens åbningstid svarer vi på telefon 7562 2030.

Velkommen hos EDC Brædstrup

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Brædstrup 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler