EDC Brædstrup & Østbirk

Ejendomsmægler Brædstrup & Østbirk


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Brædstrup, EDC Brædstrup & Østbirk!

Skal du sælge, købe eller noget helt tredje? Vi brænder for at hjælpe dine drømme videre ud i livet. Vores passion er ejendomshandel, og det kommer til udtryk i vores arbejdsform, hvor vi sætter stor vægt på at opfylde lige netop dine drømme.

For os handler om det store lokalkendskab og om at gøre sig umage i sit arbejde. Og med medarbejdere i butikken der er født og opvokset her, så er de med til at give lo­kal­kend­ska­bet kendskab til de mange aktiviteter der sker i byen samt skole, foreningsliv og det at være en del af byens udvikling.

Et hus er ikke blot et hus, det er et hjem. Vores hjem er ofte rammen for vores liv, og netop derfor er det en stor beslutning når boligen skal sælges. Vi ved, at en bolighandel er en stor ting, og hos EDC vil vi gerne gøre denne proces så tryg som muligt.
Vi ved, at når man gør sig umage og kan lide at lave det man gør, så får man det bedste resultat. Hos EDC kan vi lide at sælge huse og hjælpe folk godt videre – derfor er vi gode til det.
Alle vores medarbejdere vil arbejde målrettet på at give dig det bedste salg. Vi har en stor fleksibilitet, så dine ønsker og din situation bliver imødekommet på bedste vis. Vi har igennem mere end 50 år solgt boliger og vi ved, at det ikke er én ting, der gør hele forskellen, når du skal sælge din bolig, det er resultatet af den samlede indsats.
Vi kan tilbyde dig faglig og kompetent rådgivning, helt uden at gå på kompromis med tryghed og troværdighed – det er vores værdier, som vi brænder for at give dig i din bolighandel.

EDC Ejendoms Centret består i dag af 15 butikker. Med mere end 70 medarbejdere. I finder os med butik i Brædstrup, Tørring, Juelsminde, to i Horsens, Skanderborg, Ry, Odder, Samsø, Beder, Tønder, Rømø, Nr. Snede, Hadsten og Hinnerup. Det sikrer det fornødne lokalkendskab og en stor geografisk dækning. Vi har tilmed specialister inden for ethvert område; køb, salg, vurdering, udstykning, jura mv., som sikrer de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.
Hos EDC Ejendoms Centret A/S får du "byens stærkeste hold". Du træffer os alle ugens dage fra kl. 8-22, året rundt.
Tør du sætte til salg, uden at have spurgt os?

EDC Brædstrup & Østbirk
Søndergade 3a8740 Brædstrup
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
40 18 25 86
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C