EDC Lykke & Hardahl

Ejendomsmægler Brønderslev


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Brønderslev, EDC Lykke & Hardahl Aps. Vælger du EDC Lykke & Hardahl Aps, får du en ejen­doms­mæg­ler­for­ret­ning med stor salgserfaring - i 2021 blev 134 handler gennemført via vores forretning.
Vi sætter fagligheden højt med 5 uddannede ejen­doms­mæg­le­re alle bosat i Brønderslev Kommune. Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde, og vi arbejder for at yde en høj service med stor kvalitet. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen, og med lokalkendskab i mere end 50 år, er vi din lokale garant for en god og tryg ejendomshandel.

Alle medarbejdere er aktive i foreningslivet i Brønderslev Kommune - i fodboldklubben, rideklubben, er­hvervs­for­e­nin­ger mm. Vi har således en stor kontaktflade i hele Brønderslev Kommune.

Vi en del af Danmarks største mæglerkæde, som kan tilbyde dig en slagkraftig og synlig markedsføring dels via www.edc.dk – Danmarks mest besøgte mæglersite og dels gennem et meget aktivt landsdækkende køberkartotek, og vi er særdeles aktive på sociale medier som Facebook mm. Det er en klar fordel for dig, hvis du vil have solgt din bolig hurtigt og til den rigtige pris. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten det gælder køb, salg eller udlejning af fast ejendom.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos EDC Lykke & Hardahl – prøv os – vi har altid kaffe på kanden.

EDC Lykke & Hardahl
Bredgade 1079700 Brønderslev
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
20 19 36 89
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:00
Tirsdag
09:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 16:00
Torsdag
09:00 - 16:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C