Ejendomsmægler Dianalund

EDC Teis Graver - Dianalund

Vi er en del af EDC-Gruppen A/S og har været etableret i Dianalund siden 1985. Det gør, at vores kunder får glæde af vores store og mangeårige lokalkendskab samt de fordele det giver at være en del af Danmark’s største frivillige kæde af selvstændige ejendomsmæglere med mere end 240 boligbutikker fordelt over hele landet.

I vores område er der mange gode boligkvarterer, og som lokalkendte mæglere formidler vi alt indenfor salg af ejendomme, herunder villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, sommerhuse samt såvel store som små landbrugsejendomme i hele Midt- og Vestsjælland.

Vores passion er at sælge ejendomme, og vi bestræber os på at yde alle vore kunder – købere som sælgere – den bedst mulige service gennem hele handelsforløbet. Det er vigtigt for os, at vores salgsvurderinger er realistiske, og vi mener, at det er vigtigt at informere vore kunder løbende gennem hele processen.

EDC samarbejder med Gjensidige Forsikring og kan derfor tilbyde såvel køber som sælger nogle af markedets mest attraktive forsikringsprodukter.

Rigtig mange boligejere har haft glæde af vores viden og lokalkendskab – så går du i købs- eller salgstanker, skulle det glæde os at tage en boligsnak med dig.

Tænk ikke på om du skal tage fri fra arbejde for at få en salgsvurdering af din bolig eller for at få en fremvisning. Vi er til for dig – og vi er der, når du har tid.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Teis Graver, Dianalund 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler