EDC Bøgvald

Ejendomsmægler Dragør

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Dragør EDC Bøgvald. Vi har holdt til i Dragør siden 1984. Uanset om du står overfor at skulle sælge, købe eller måske begge dele, står vi klar til at hjælpe dig godt og trygt videre med din bolighandel. Hos os får du ekstra god kvalitet. Når du vælger EDC Bøgvald får du fordelen af vores mange års erfaring og store lokalkendskab i byen. Det betyder, at du får ekstra sikkerhed for den rigtige vurdering af salgsprisen på din ejendom.
Hos os får du en masse ekstra ydelser. Vi er ekstra grundige i det opsøgende arbejde for at skaffe købere til din bolig, vi har et kæmpestort køberkartotek og vi sørger for den aller- aller tætteste opfølgning på de potentielle købere i markedet.
Det betyder for dig, at vi er effektive, ordentlige og grundige omkring salgsforløbet af din ejendom og at vi team-worker om at få salget af din bolig på plads.
Vi er medlem af Danmarks største og bedst dækkende ejen­doms­mæg­ler­kæ­de fordelt over hele landet og kan derfor tilbyde en slagkraftig og synlig markedsføring af boligen samt finansiering og forsikring til kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge priser.
Vi lægger altid stor vægt på god kvalitet i vores arbejde, fordi det betyder noget for dig med en omhyggelig og korrekt sagsbehandling med baggrund i mange års erfaring med hussalg.
Kom ind forbi og hils på os i vores flotte butik i Syd­strands­cen­tret.

EDC Bøgvald
Krudttårnsvej 8G2791 Dragør
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
36 91 78 30
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 15:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
10:00 - 12:00 + efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C