Ejendomsmægler Dronninglund

EDC Danebo, Dronninglund

Velkommen hos EDC Danebo Dronninglund

Vi formidler køb og salg af alle typer ejendomme indenfor vores lokalområde, Hjallerup, Dronninglund, Asaa og alle de tilhørende oplandsbyer.

Med et indgående kendskab til lokalområdet og med mere end 25 års erfaring i branchen, er vi din lokale garant for en ejendomshandel, hvor tryghed, sikkerhed, ærlighed og professio-nalisme er de centrale elementer og altid med kunden som omdrejningspunktet.

Samtidig kan vi som en del af Danmarks største mæglerkæde tilbyde dig en slagkraftig og synlig markedsføring dels via www.edc.dk – Danmarks mest besøgte mæglersite og dels gennem et meget aktivt landsdækkende køberkartotek.

EDC har gennem mange år været innovativ og førende indenfor dansk bolighandel og vi tilbyder i dag flere digitale og præmierede løsninger indenfor eks. digital markedsføring med EDC Effekt, ligesom kunderne har mulighed for at følge vores salgsanstrengelser gennem mit EDC på vores hjemmeside og således være fuldt opdaterede.

Gennem vore seriøse samarbejdspartnere kan vi tilbyde konkurrencedygtige produkter og rådgivning inden for finansiering og forsikring.

Hos EDC Danebo Dronninglund er vi klar til at yde den allerbedste service til dig som bolig-sælger eller -køber. Vi er garanten for Faglighed, Initiativ og Troværdighed og ikke mindst engagement og kompetent rådgivning. Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere er uddannet ejendomsmægler og dermed kan varetage det ansvarsfulde hverv.

EDC var den første mæglerkæde i branchen, der brugte Købermægler som en del af sit for-retningsområde. I starten af 2015 indførte DE et Tryghedsmærke, som køberrådgivere, der har gennemført og bestået et kursus i køberrådgivning, kan benytte overfor køberne. Hos EDC Danebo har Dan Kjeldsgaard Christensen bestået dette kursus og kan hermed udføre købermæglerrådgivning.

EDC mæglerne er Danmarks største ejendomsmæglerkæde med mere end 230 forretninger, og vi er stolte over at være selvstændige og ikke at være ejet af en stor finansiel partner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos EDC Danebo Dronninglund.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Danebo, Dronninglund 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Gjensidige Forsikring
Nordjyske Bank A/S
Boligsiden.dk, Nordjyske Medier
Diakrit