Ejendomsmægler Dronninglund

EDC Danebo, Dronninglund

EDC-Danebo Dronninglund er et veletableret ejendomsmæglerfirma fra 1991. Hanne Nygaard startede firmaet i 1991. Dan Christensen blev ansat i firmaet i 1993. Dan er uddannet ejendomsmægler og har siden 2005 været medejer af firmaet. Dan er bosiddende i Hjallerup. Pr. 1. januar 2017 solgte Hanne Nygaard sin andel af firmaet til ejendomsmægler Peter Stecher. Peter har været ejendomsmægler i Brønderslev Kommune siden 2002 og er efter en lille omvej af Hals og sommerhusmarkedet, nu kommet til Dronninglund. Pr. 01.09.2017 udvidede vi butikken til også at omfatte Kristina Laustsen som bor i Dronninglund. Vi lægger meget vægt på at være de lokale ejendomsmæglere, da det er vigtigt at være lokal, når man skal sætte den rigtige pris på en ejendom, det er jo godt af vide hvad der rører sig i det lokale samfund. EDC Danebo, Dronninglund har samarbejde med boligbutikker i Danebo-kæden.

EDC var den første mæglerkæde i branchen, der brugte Købermægler som en del af sit forretningsområde. I starten af 2015 indførte DE et Tryghedsmærke, som køberrådgivere, der har gennemført og bestået et kursus i køberrådgivning, kan benytte overfor køberne. Hos EDC Danebo har Dan bestået dette kursus og kan hermed udføre købermæglerrådgivning.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Danebo, Dronninglund

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler