EDC Danebo, Dronninglund

Velkommen hos EDC Danebo Dronninglund


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Dronninglund. Vi formidler køb og salg af alle typer ejendomme indenfor vores lokalområde, Hjallerup, Dronninglund, Asaa og alle de tilhørende oplandsbyer.

Med et indgående kendskab til lokalområdet og med mere end 25 års erfaring i branchen, er vi din lokale garant for en ejendomshandel, hvor tryghed, sikkerhed, ærlighed og professio-nalisme er de centrale elementer og altid med kunden som om­drej­nings­punk­tet.

Samtidig kan vi som en del af Danmarks største mæglerkæde tilbyde dig en slagkraftig og synlig markedsføring dels via www.edc.dk – Danmarks mest besøgte mæglersite og dels gennem et meget aktivt landsdækkende køberkartotek.

EDC har gennem mange år været innovativ og førende indenfor dansk bolighandel og vi tilbyder i dag flere digitale og præmierede løsninger indenfor eks. digital markedsføring med EDC Effekt, ligesom kunderne har mulighed for at følge vores salgs­an­stren­gel­ser gennem mit EDC på vores hjemmeside og således være fuldt opdaterede.

Gennem vore seriøse sam­ar­bejds­part­ne­re kan vi tilbyde kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge produkter og rådgivning inden for finansiering og forsikring.

Hos EDC Danebo Dronninglund er vi klar til at yde den allerbedste service til dig som bolig-sælger eller -køber. Vi er garanten for Faglighed, Initiativ og Troværdighed og ikke mindst engagement og kompetent rådgivning. Vi lægger vægt på, at alle vores medarbejdere er uddannet ejendomsmægler og dermed kan varetage det ansvarsfulde hverv.

EDC var den første mæglerkæde i branchen, der brugte Købermægler som en del af sit for-retningsområde. I starten af 2015 indførte DE et Tryghedsmærke, som køberrådgivere, der har gennemført og bestået et kursus i kø­ber­rå­d­giv­ning, kan benytte overfor køberne. Hos EDC Danebo har Dan Kjeldsgaard Christensen bestået dette kursus og kan hermed udføre kø­ber­mæg­ler­rå­d­giv­ning.

EDC mæglerne er Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med mere end 230 forretninger, og vi er stolte over at være selvstændige og ikke at være ejet af en stor finansiel partner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos EDC Danebo Dronninglund.

EDC Danebo, Dronninglund
Slotsgade 43A9330 Dronninglund
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
27 93 11 54
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C