EDC Danebo, Farsø

Ejendomsmægler Farsø


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Farsø, EDC Danebo.

Hos EDC Danebo Farsø ved vi, at det er en stor beslutning, når du skal sælge eller købe en bolig. Derfor står vi også til rådighed for dig som boligejer eller kommende boligejer alle ugens syv dage.

Vi kender Farsø, og vi har været en del af byen og omegnen i mere end 20 år. Vi bor her selv og kender lederne i foreningslivet og i in­sti­tu­tio­ner­ne, samt de frivillige der får lokalsamfundet til at trives. Så de spørgsmål, som du måtte have om Farsø og omegn, inden du flytter hertil, dem hjælper vi dig også med.

Det samme gør vi med salget af din bolig. Vores køberkartotek bugner af kommende boligejere, som søger lige din bolig, og derfor kan du være sikker på en seriøs, effektiv og grundig vejledning omkring salget af din bolig, så vi finder de mennesker, der lige netop søger din bolig.

Hos EDC Danebo i Farsø er vi tre dedikerede medarbejdere, der konstant videreuddanner os, så du får den rigtige service og rådgivning om købs- eller salgsprocessen af din bolig. Du vil dog sjældent finde os alle tre i butikken samtidigt, da vi ikke kun driver salg fra et skrivebord. Nej vi ude i byen og i omegnen, for at sikre at processen omkring bolighandlen bliver helt perfekt for dig.

Du behøver ikke tage fri, for at se dit nye hjem. Du kan ringe, skrive eller komme forbi vores forretning, når det passer dig, det er vores garanti til dig, at vi hjælper dig alle ugens syv dage. Vi er her, når du har tid, og telefonen har åben fra 8 - 22 hver eneste dag. Hver uge, hver måned hele året.

Vi glæder os til at høre fra dig.

EDC Danebo, Farsø
Søndergade 59640 Farsø
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
27 90 75 71
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
10:00 - 12:00
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C