Ejendomsmægler Farum

EDC Farum

Jeg har overtaget EDC-butikken i Farum, af den tidligere ejer Michael Tang pr. 1 maj. Jeg er meget stolt over at overtage butikken og ser virkelig frem til, at arbejdet for alvor begynder. Og selvom navnet på facaden er ændret, er filosofien den samme: Vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig godt videre i din bolighandel!

Farum fortjener, efter min opfattelse at komme meget højere op på rangstigen, over attraktive områder at bo i. Jeg vil gør mig umage for at give mit bidrag til dette. Det kan jeg blandt andet gøre hvis I sætter jeres ejendom til salg hos mig. Jeg lover fuld tilfredshed under hele forløbet og I er 100 % medbestemmende over salærets størrelse.

Det motiverer mig at hjælpe en kunde godt videre i boliglivet og fastholde den gode relation, og min forretningsfilosofi er, at det er ikke svært at være anderledes - det er svært at være den bedste.

Jeg kommer også til at gøre butikken så grøn som mulig for at skåne miljøet. Et af mine første tiltag er, at jeg undgår at dele flyers ud fremover. I stedet vil jeg bl.a. nå ud til dig på butikkens Facebookprofil ”EDC Farum”, som jeg vil opfordre dig til at følge. Så er du altid helt opdateret på, hvad der rører sig i butikken og i det lokale marked.

I den kommende tid vil jeg sætte mit eget præg på indretningen i butikken. I slutningen af august er vi klar til at afholde en brag af en reception, hvor du er hjertelig velkommen.

På gensyn, din lokale Farum ejendomsmægler, Zoran EDC

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Farum 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

Gjensidige Forsikring