EDC Farum/Birkerød

Ejendomsmægler Farum

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Farum. Vi holder til i Farum Hovedgade, hvor vi gør os ekstra umage for at sikre en tryg og god bolighandel i og omkring Farum. Uanset om du står over for at skulle sælge din bolig, købe nyt hus eller begge er vi med dig hele vejen i processen. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig godt videre i din bolighandel. Farum fortjener, efter vores opfattelse at komme meget højere op på rangstigen, over attraktive områder at bo i. Vi vil gøre os umage for at give vores bidrag til dette. Det kan vi blandt andet gøre, hvis I sætter jeres ejendom til salg hos os. Vi lover fuld tilfredshed under hele forløbet og I er 100 % medbestemmende over salærets størrelse. Det motiverer os at hjælpe en kunde godt videre i boliglivet og fastholde den gode relation. Vores for­ret­nings­fi­lo­so­fi er: "Det er ikke svært at være anderledes - det er svært at være den bedste."

Butikkens Facebookprofil hedder ”EDC Farum” - følg den endelig, så er du altid helt opdateret på, hvad der rører sig i butikken og i det lokale marked.

På gensyn hos EDC Farum

Med venlig hilsen
Din lokale Farum ejendomsmægler, Zoran EDC

EDC Farum/Birkerød
Farum Hovedgade 523520 Farum
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
31 25 88 63
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 15:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
10:00 - 12:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C