EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Frederiksværk

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Frederiksværk EDC Poul Erik Bech, Frederiksværk.

Butikken har siden 2005 været en del af EDC Poul Erik Bech og dermed en del af Danmarks største landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed. EDC Poul Erik Bech i Frederiksværk ligger overfor det smukke ”Gjethuset”, der er byens turistkontor og kulturcenter. Vores markante lokaler og engagerede ansatte med tilsammen mange års erfaring er vi nu byens største ejen­doms­mæg­ler­fir­ma.

EDC Poul Erik Bech i Frederiksværk dækker hele Frederiksværk; Centrum, mod Kregme og Ølsted, hele St. Havelse mod Frederikssund. Brederød, Karlsgave og Magleblik. Vinderød mod Asserbo og Sandet, samt Hanehoved, Melby og Evetofte.
Hos EDC Poul Erik Bech har vi mange års erfaring med salg af villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, land­brugs­e­jen­dom­me og fritidshuse samt fritids- og helårsgrunde. Vi arbejder efter de 3 simple nøgleord i en ordentlig handel: Flid, etik og godt købmandsskab. Vi har over 30 års erfaring med ejendomshandel i Frederiksværk, og sætter du til salg via os får du den flottest tænkelige bo­lig­præ­sen­ta­tion med professionelle fotos og plantegninger. Har du brug for at købe bolig, tilbyder vi også at være købermæglere og give dig kø­ber­rå­d­giv­ning ved køb hos anden mægler.

Vi er tilgængelige alle ugens dage fra 8-19.00 på telefon 47 77 10 45 / 70 216 217.

Besøg EDC.dk – Danmarks store boligportal, hvor du finder samtlige boliger til salg i Danmark. Du kan som sælger også få direkte adgang til vores køberkartotek og selv finde køberen til din bolig på http://www.edc.dk/saadan-saelger-du/find-koeber/edc.dk”
Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme i Frederiksværk og omegn, der fylder en del i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet i mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige sjæle hver dag bruger timer på at gøre en forskel for børn, der trænger til flere smil i hverdagen. Læs mere på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk

EDC Poul Erik Bech
Torvet 43300 Frederiksværk
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
18 21 51 01
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
09:00 - 17:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C