Ejendomsmægler Galten

EDC AROS, Galten

For os handler det om at gøre sig umage!

EDC AROS er en professionel ejendomsmægler med en klar filosofi: Det handler om at gøre sig umage!

Hver dag gøre vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, uanset om du skal købe eller sælge bolig. Med andre ord – Vi gør os umage, og vi kender værdien af at gøre en ekstra indsats - for vi gør det hver dag. Vi arbejder som et team, samtidig med, at alle vores medarbejdere kan arbejde selvstændigt og udnytte deres individuelle kompetencer bedst muligt.

Hos os bliver du mødt af professionelle, motiverede, engagerede og energiske ejendomsmæglere og sagsbehandlere, som tager dig i hånden gennem hele processen. For os betyder tilfredse kunder alt! Derfor gør vi os umage for at give en professionel rådgivning. Det gør vi bl.a. gennem vores lokalkendskab, ærlighed, grundighed og ved at skabe tryghed og tillid. Vi er målrettede og går efter at få den bedste pris og de bedste vilkår når din bolig skal sælges.

Vores butik er lokaliseret i Galten by, og har igennem mange år været områdets mest sælgende mæglerbutik. Vi er 5 engagerede medarbejdere og sælger boligere i bl.a. Galten/Skovby, Låsby, Sorring, Gjern og Harlev J.

Vi er glade for at kunne hjælpe sælgere og købere godt videre – og vi er naturligvis lokalkendte i alle byerne, og flere bor lokalt og har gjort i mange år og er en del af byernes liv.

Vi tilbyder en fast kontaktperson, som følger jer gennem hele sagsforløbet. Alle medarbejdere hos EDC AROS har en faglig kompetent baggrund, og det gør os i stand til at løse alle slags opgaver inden for salg af fast ejendom.

Vi er en del af EDC AROS der består af 12 butikker og er dermed en af Jyllands største ejendomsmæglervirksomheder, der dækker hele Østjylland. Via vores gode markedsføringsværktøjer og stærke samarbejde butikkerne imellem, har vi mulighed for at give dig den bedste kundeoplevelse, hvad end du skal købe eller sælge bolig.

Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig. EDC er uafhængig af din bank, som den eneste store mæglerkæde i Danmark, er vi ikke ejet af en bank eller realkreditinstitut. Vi varetager kun dine interesser. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

Ring og chat med os fra 8 – 22. Vi har udvidet vores åbningstid så du kan ringe og chatte med os alle ugens dage fra 8 – 22. Du kan derfor nemt bestille et salgstjek, booke en fremvisning, eller få svar på dine boligspørgsmål – når det passer dig.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC AROS 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige
Diakrit