EDC AROS

Ejendomsmægler Galten

EDC AROS er en professionel ejendomsmægler med en klar filosofi: Det handler om at gøre sig umage!

Hver dag gøre vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, uanset om du skal købe eller sælge bolig. Med andre ord – Vi gør os umage, og vi kender værdien af at gøre en ekstra indsats - for vi gør det hver dag. Vi arbejder som et team, samtidig med, at alle vores medarbejdere kan arbejde selvstændigt og udnytte deres individuelle kompetencer bedst muligt.

Hos os bliver du mødt af professionelle, motiverede, engagerede og energiske ejen­doms­mæg­le­re og sagsbehandlere, som tager dig i hånden gennem hele processen. For os betyder tilfredse kunder alt! Derfor gør vi os umage for at give en professionel rådgivning. Det gør vi bl.a. gennem vores lokalkendskab, ærlighed, grundighed og ved at skabe tryghed og tillid. Vi er målrettede og går efter at få den bedste pris og de bedste vilkår når din bolig skal sælges.

Vores butik er lokaliseret i Galten by, og har igennem mange år været områdets mest sælgende mæglerbutik. Vi er 6 engagerede medarbejdere og sælger boligere i bl.a. Galten/Skovby, Låsby, Sorring, Gjern og Harlev J.
Vi er glade for at kunne hjælpe sælgere og købere godt videre – og vi er naturligvis lokalkendte i alle byerne, og flere bor lokalt og har gjort i mange år og er en del af byernes liv.

Vi tilbyder en fast kontaktperson, som følger jer gennem hele sagsforløbet. Alle medarbejdere hos EDC AROS har en faglig kompetent baggrund, og det gør os i stand til at løse alle slags opgaver inden for salg af fast ejendom.

Vi er en del af EDC AROS der består af 11 butikker og er dermed en af Jyllands største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, der dækker hele Østjylland. Via vores gode mar­keds­fø­rings­værk­tø­jer og stærke samarbejde butikkerne imellem, har vi mulighed for at give dig den bedste kundeoplevelse, hvad end du skal købe eller sælge bolig.

Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig. EDC er uafhængig af din bank, som den eneste store mæglerkæde i Danmark, er vi ikke ejet af en bank eller re­al­kre­di­tin­sti­tut. Vi varetager kun dine interesser. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

Ring og chat med os fra 8 – 22. Vi har udvidet vores åbningstid så du kan ringe og chatte med os alle ugens dage fra 8 – 22. Du kan derfor nemt bestille et salgstjek, booke en fremvisning, eller få svar på dine boligspørgsmål – når det passer dig.

EDC AROS
Søndergade 128464 Galten
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
28 28 84 25
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale
Telefonerne er åbne fra kl. 8.00 til 22.00 alle dage

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C