EDC Poul Erik Bech

Din ejendomsmægler, Greve

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Greve EDC Poul Erik Bech. Vi er en del af Danmarks største ejen­doms­mæg­ler­kæ­de har været til stede i Greve i mange år. Fra start under navnet Kurt Hansen A/S, men i 2012 blev butikken fusioneret med EDC Poul Erik Bech og er nu en del af landets største og eneste landsdækkende ejen­doms­mæg­ler­virk­som­hed med mere end 80 butikker fordelt over hele landet.

EDC Poul Erik Bech, Greve dækker mar­keds­om­rå­der­ne Greve og Karlslunde. Hos os finder du et stærkt team af mæglere med et stort lokalkendskab og personligt engagement. Vores erfaring og lokalkendskab er nødvendigt for at vurdere boliger med stor præcision. Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og alle ansatte i butikken arbejder for, at yde maksimal service og skabe en høj kun­de­til­freds­hed.

Via vores boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes. Vi har opbygget et stort landsdækkende køberkartotek. Her igennem har vi mulighed for, at tilbyde vores kunder et helt unikt koncept, idet den rigtige køber til din bolig ofte findes uden for lokalområdet. Vælger du EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæg­ler­virk­som­hed, hvor vi har sikret os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig en markant øget chance for et salg.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boligejendomme i Greve og Karlslunde, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæg­ler­virk­som­he­den støtter foreninger, hvor frivillige kræfter bruger kræfter på at gøre en forskel for andre. Læs mere på: po­u­le­rik­be­ch­fon­den.dk


EDC Poul Erik Bech
Hundige Strandvej 1972670 Greve
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
33 24 77 29
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:00
Tirsdag
10:00 - 17:00
Onsdag
10:00 - 17:00
Torsdag
10:00 - 17:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
10:00 - 16:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C