EDC Danebo Hals

Ejendomsmægler Hals


Velkommen til din lokale ejendomsmæger i Hals, EDC Danebo Hals. Vi ligger ved Limfjordens udmunding i Kattegat og området byder på et hyggeligt havnemiljø, butikker og restauranter og en af Danmarks bedste og mest børnevenlige sandstrande. Fra vores butik i Hals dækker vi Hals, Hou, Ulsted, Gandrup og Vester Hassing og Stae, samt det store som­mer­hu­s­om­rå­de omkring Hals og Hou, som er det mest koncentrerede som­mer­hu­s­om­rå­de i Danmark med over 3900 sommerhuse.

Vi har stor erfaring med salg af både helårs- og fritidsboliger igennem flere årtier i området, og har de sidste mange år været den mest sælgende mæglerbutik i Hals. Vi har kunder både lokalt og i resten af Danmark – og tilmed i udlandet.

Vi er din lokale mægler, men vi er også en del af Nordjyllands bedst dækkende ejen­doms­mæg­ler­kæ­de med hele 14 butikker, godt fordelt over hele Nordjylland. Vi vægter det nære i lokalområdet men har fordelene ved at være et professionelt mæglerteam med kontakter i hele Nordjylland - og selvfølgelig i hele landet ved at være en del af Danmarks største mæglerkæde - EDC. Vi gør os umage – og lægger stor vægt på tillid, høj service og kvalitet i det arbejde vi leverer, og med Danmarks mest besøgte mæglersite bag os, og et stort køberkartotek, så har vi kontakt med mange både købere og sælgere. Det giver resultater til vores sælgere og den bedste service til vores købere! Vi varetager alle opgaver med salg, kø­ber­rå­d­giv­ning og udlejning.

Vi interesserer os for lokalområdet og derfor deltager - og bidrager - vi også til lokale interesser. Vi støtter den lokale fodboldklub, golfklubben og diverse lokale foreninger og forretninger.

EDC Danebo Hals er det seriøse valg - uanset om du skal købe eller sælge. Se vores huse til salg i vores store udstilling på Strandvejen eller kig ind til os i vores flotte kontor lige i rundkørslen i Hals på Aalborgvej 4, 9370 Hals. Vi holder åbent alle ugens 7 dage og besvarer telefonen fra 8 – 22. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering og arbejder ud fra princippet om ”solgt ellers gratis”. Vi glæder os til at hjælpe dig.

EDC Danebo Hals
Aalborgvej 49370 Hals
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
34 08 52 69
Åbningstider
Mandag
09:00 - 16:30
Tirsdag
09:00 - 16:30
Onsdag
09:00 - 16:30
Torsdag
09:00 - 16:30
Fredag
09:00 - 16:30
Lørdag
09:00 - 10:00
Søndag
09:00 - 10:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C