Ejendomsmægler Hals

EDC Danebo Hals

Velkommen til EDC Danebo Hals

EDC Danebo Hals er beliggende ved Limfjordens udmunding i Kattegat og Hals byder på et hyggeligt havnemiljø, butikker og restauranter og en af Danmarks bedste og mest børnevenlige sandstrande. Fra vores butik i Hals og vores udstilling på Strandvejen dækker vi helt unikt helårsmarkedet i og omkring Hals, samt det store sommerhusområde mellem Hals og Hou, som er det mest koncentrerede sommerhusområde i Danmark med over 3900 sommerhuse.

Vi er din lokale mægler, men vi er også en del af Nordjyllands bedst dækkende ejendomsmæglerkæde med hele 14 butikker, godt fordelt over hele Nordjylland. Vi vægter det nære i lokalområdet men har fordelene ved at være et professionelt mæglerteam med kontakter i hele Nordjylland - og selvfølgelig i hele landet via de øvrige EDC butikker. Vi ligger stor vægt på tillid, høj service og kvalitet i det arbejde vi leverer, og med Danmarks mest besøgte mæglersite bag os, og et stort køberkartotek, så har vi kontakt med mange potentielle købere. Det giver resultater til vores sælgere og den bedste service til vores købere!

EDC Danebo Hals er det seriøse valg - uanset om du skal købe eller sælge. Kig ind i vores butik midt i Hals By eller se vores store udstilling midt i sommerhusområdet på Strandvejen. Hos EDC Danebo er filosofien, at være stærkt repræsenteret lokalt - i og omkring Hals - men samtidig også udnytte vores store netværk, som medlem af Danmarks største ejendomsmæglerkæde - EDC. Derfor deltager og bidrager vi også til lokale interesser.

Vi har stor erfaring med salg af både helårs- og fritidsboliger igennem flere årtier i området, og med den tætte relation til Feriepartner Kattegat, har vi også eksperter vedrørende udlejning af fritidshuse til rådighed i huset. Er du sommerhusejer, kan du derfor klare både salg og udlejning samme sted - og på den måde kan du eventuelt få dækket nogle af de løbende omkostninger i salgsperioden.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Danebo Hals 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler