EDC Bent Nielsen a/s

Ejendomsmægler Hillerød

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Hillerød. Vi tror på tilgængelighed - troværdighed og initiativ.

Overvejer du at købe eller sælge bolig i Hillerød Kommune, så tal med os først!
Vi har i over 30 år været etableret som en fa­mi­lie­virk­som­hed i det nord­s­jæl­land­ske, med base i Hillerød – og det er ikke et tilfælde, at vi har været områdets foretrukne ejendomsmægler i så mange år. Det handler om tillid, tilgængelighed og nære relationer. Vi forstår, at det, at handle bolig, er en vigtig begivenhed i dit liv og noget, der har stor betydning for din økonomi.
Det er derfor, at det giver god mening at tale med nogen, som kender lokal-området, som kender markedet og som kan formidle din bolig til den rigtige pris. Det skal være trygt at handle bolig. Vi er ikke blot Hillerøds største og mest sælgende ejendomsmægler. Vi sætter en ære i, at du får en god rådgivning i alle faser af dit boligsalg eller -køb. Vi vil nemlig gerne have, at du vender tilbage til os næste gang, du har planer om at skifte bolig.
Kig endelig forbi vores butik i Sdr. Jernbanevej 18 D i Hillerød og lad os tage en god kop kaffe og en boligsnak sammen. Du kan møde os i boligbutikken alle ugens dage.Overvejer du at købe eller sælge bolig i Hillerød området, så tal med os først!

EDC Bent Nielsen a/s
Sdr. Jernbanevej 18 D3400 Hillerød
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
29 60 93 06
Åbningstider
Mandag
08:00 - 17:30
Tirsdag
08:00 - 17:30
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 17:30
Fredag
09:30 - 16:00
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
10:00 - 14:00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C