EDC Danebo Hjørring

Ejendomsmægler Hjørring


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Hjørring, EDC Danebo.

Hos EDC i Hjørring møder du altid uddannet og imødekommende personale. Vores fornemste opgave, er at hjælpe dig igennem bolighandlens mange faser på den bedst mulige måde.
Som boligsælger er det vigtigt at få den højest mulige pris, samtidig med, at du føler dig tryg og oplyst gennem hele handlen. Gennem vores samarbejde i EDC har vi markedets bedste digitale løsninger, hvor du gennem vores hjemmeside hele tiden kan følge med i, hvor mange der har set din ejendom på nettet, hvor mange der har bestilt materiale og hvor mange gange ejendommen er blevet annonceret. Når du sætter huset til salg aftaler vi desuden et præcist forløb med op­følg­nings­mø­der, så vi igennem hele forløbet har et tæt samarbejde om salget af din ejendom. Det giver resultater.

Som boligkøber er det vigtigt, at du møder et personale du kan stole på, og som har indsigt og ind­le­vel­ses­ev­ne ud over det sædvanlige. Vi har markedets bedste køberkartotek, hvor du på en overskuelig måde, kan få overblik over hele markedet. Du kan tilmelde dig på EDC.dk, men du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os i butikken eller på telefonnr. 9891 0900 for at blive tilmeldt vores køberkartotek.EDC Danebo Hjørring
Sct Olai Plads 49800 Hjørring
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
33 16 04 29
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:30
Tirsdag
10:00 - 16:30
Onsdag
10:00 - 16:30
Torsdag
10:00 - 16:30
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
10:00 - 12:00
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C