EDC Danebo Lønstrup

Ejendomsmægler i Hjørring


Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Hjørring, EDC Danebo, Lønstrup .

SITRENDE SINDIG - Vesterhavet kræver sin ret her på egnen. Mårup Kirke, der måtte nedtages i 2016, er et synligt bevis. Længere mod nord knejser et fyrtårn stolt. Rugbjergknude fyr har vist vejen for utallige sømænd - nu står det delvist begravet i bjerge af sand. Det er virkeligheden, det her. Det er vind og vejr - og et fuldstændigt betagende land­skabs­bil­le­de.

Byen er en oase for livsnydere. En lise for kreative sjæle, der behøver himmel og hav for at kunne trives. Keramikkere, kunst­hånd­vær­ke­re, smykkekuntnere og mange andre skabende mennesker holder af at bo og arbejde i Lønstrup. Kunstnerbyen, kaldes den -og ikke uden grund for her i gaderne brændes keramik, smedes smykker og males akvareller, som nogen rejser langt efter.

Hos EDC Danebo Lønstrup drikker vi kaffe af kopper fra den lokale keramikker. Vi er utallige gange blevet blæst omkuld af udsigten, og en efterårsvind der stædigt suser ned ad Strandvejen. Vi er heldige. Og vi nyder til stadighed at gå på opdagelse i et område der har uendeligt meget at byde på. Hvis du leder efter et fritidshus eller en bolig i Lønstrup, så har du helt sikkert gjort dig nogle tanker om hvad dit nye fristed skal rumme. Hvilke dage du skal have her - og for en mægler er det en skøn opgave, at få lov til at indfri store forventninger.

Vores mæglerteam i Lønstrup er eksperter i livsnyderi. De kan se det meste for sig - og lokalt forankret faglighed sammenholdt med et stærkt netværk via vores øvrige butikker i kystområdet, gør EDC Danebo til en mæg­ler­for­ret­ning der vitterligt er "tættere på".

Med vores forretninger i Lønstrup, Løkken, Blokhus og Hals er vi hos EDC Danebo Nordjyllands største og mest sælgende når det drejer sig om fritidshuse, fe­ri­e­lej­lig­he­der, fritidsgrunde og andre kystnære ejendomme.

Vores filosofi er, at være lokalt forankret, og samtidig tilbyde vores kunder de fordele der opnås ved et stort netværk. Vi lægger vægt på synlig og effektiv markedsføring såvel på nettet som i trykte medier hvor vi annoncerer lokalt, landsdækkende og i vores nabolande.

EDC Danebo består af 14 nordjyske butikker og et netværk der i rigtig mange år har dokumenteret sin værdi for vores kunder.

Vi lægger stor vægt på tilgængelighed og kan træffes 7 dage om ugen, året rundt.

Uanset om du skal købe eller sælge - vi glæder os til at se dig som kunde hos EDC.

EDC Danebo Lønstrup
Strandvejen 779800 Hjørring
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
27 22 62 72
Åbningstider
Mandag
11:00 - 16:30
Tirsdag
10:00 - 16:30
Onsdag
10:00 - 16:30
Torsdag
10:00 - 16:30
Fredag
10:00 - 16:30
Lørdag
14:00 - 16:00
Søndag
14:00 - 16:00
Ring hver dag fra 8 - 22.

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C