Ejendomsmægler Højbjerg

EDC Poul Erik Bech, Højbjerg

Danmarks største ejendomsmæglerkæde har ligget på samme adresse på Rosenvangs Alle 145 i mange år og siden 2003 har vi været en del af EDC Poul Erik Bech.

Vi er lokaliseret ved krydset mellem Rosenvangs Alle og Holmevej i Højbjerg og herfra sælger vi boliger i hele Aarhus Syd. Vi er glade for at kunne hjælpe sælgere og købere godt på vej i Højbjerg, Viby J, Tranbjerg og Solbjerg.

EDC Poul Erik Bech består af over 50 boligbutikker, og erhvervscentre fordelt over hele landet og er dermed landets suverænt største mæglervirksomhed. Alle vores medarbejdere arbejder ud fra de 3 grundpiller: flid, etik og godt købmandskab og vores målsætning er, at udføre alt mæglerarbejde indenfor salg, udlejning, vurdering og rådgivning i den højeste kvalitet.

Vi vil bevare og fremme langsigtede relationer til vore kunder og levere serviceydelser og produkter relateret til fast ejendom.

Når vi således skriver i visionen, at vi skal fastholde den førende position vi har i dag, så mener vi det. Det betyder, at vi vægter kundeservice og gode relationer meget højt og at vi gør, hvad vi kan for at vores kunder anbefaler os. Vi ønsker altid at være på forkant og tilbyde vores kunder et konkurrencedygtigt produkt.

Vi afholder åbent hus i hverdagene. Vi bor i en af landets mest attraktive område. Få km fra Aarhus C, nær rekreative områder. Handelsskolen, Golfbane, gode indkøbsmuligheder, gode skoler, Lyseng idrætsanlæg m.m.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via e-mail, sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrit
SEAS-NVE